Τι γίνετε με τα εξαφανισμένα χρήματα απο το Δ. Νεαπόλεως? Υπάρχει συγκάληψη?

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες απο την ημέρα που μάθαμε για το ΜΕΓΑ σκάνδαλο στο Δήμο Νεαπόλεως όπου απο το ταμείο του Δήμου έλειπε ένα αρκετά μεγάλο ποσό!!

Μετά απο τόσο καιρό δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη αφου υποτίθεται πως έγινε η ΕΔΕ, εμφανίστηκε η ταμίας (οπου και ζήτησε άδεια) και όλα συνεχίζουν κανονικά..

'Εχασε τη μάχη το δίχρονο αγοράκι από την Κριτσά.

Με άσχημα νέα ξεκίνησε η σημερινή μέρα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο 2χρονος Γιαννάκης από την Κριτσά Λασιθίου και χθες το βράδυ υπέκυψε στα βαριά τραύματα που έφερε, βυθίζοντας στη θλίψη τους γονείς αλλά και ολόκληρη την Κρήτη.

Γιατί έτσι σας αρέσει!

Εμείς στο μαντράκι είμαστε μες στην μόδα.. οπότε δημιουργήσαμε και σελίδα στο Facebook για ταχύτερη ενημέρωσή σας για τα νέα post μας αλλά και για πιο άμεση επικοινωνία αφού σας δίνουμε έναν επιπλέον τρόπο για να μας στέλνετε οτιδήποτε θέλετε.

Τι σελίδα μας μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

2ο Τουρνουά Beach Volley στον Αλμυρό 23 με 31 Ιουλίου

10 μέρες περιθώριο έχετε ακόμα για να προλάβετε να δηλώσετε συμμετοχές στο τουρνουά Beach Volley που οργανώνει το Ρίβερ φέτος στον Αλμυρό.

Αποτελεί μια εναλλακτική καλή τονοτική ένεση για να ξεχάσετε τα μεσοπρόθεσμα, τα μακροπρόθεσμα και γενικά τα προβλήματα που ταλανίζουν αυτό το καιρό τον απλό, καθημερινό Έλληνα πολίτη.

Δηλώσεις μπορείτε να δηλώσετε στο 6945008583 μέχρι τις 17 Ιουλίου.


Τα έπαθλα είναι :

1) Μία Mercedes A Class αξίας 35.000 ευρώ
2) Ταξίδι για 2 άτομα στις Σεϋχέλλες για 15 ημέρες όλα πληρωμένα
3) 50'' Full HD τηλεόραση με PS3 και Wii

Φωνάζει ο κλέφτης...να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Ο συντοπίτης γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, πασίγνωστος στο πανελλήνιο και ως επιθεωρητής Κλουζώ, για το αστυνομικό του δαιμόνιο, έλυσε άλλο ένα μυστήριο !!!!.

Βρήκε το λόγο (που τον βόλευε) γιατί ολόκληρη η χώρα αποδοκιμάζει την κυβέρνηση και την πολιτική της. Τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. !!!

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., λέει, με τις τεράστιες δυνάμεις του στοχοποιεί τους λαοπρόβλητους βουλευτές και τους αξιωματούχους του ΠΑΣΟΚ…

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. λοιπόν άλλα λέει δημόσια και άλλα μεθοδεύει υπόγεια. Αυτός έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και μεθόδευε την χρεοκοπία της χώρας και την ένταξη στο Δ.Ν.Τ.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κινείται στα όρια του κοινοβουλευτισμού και του μπάχαλου. Αυτός εξαπολύει τα ΜΑΤ στους ειρηνικούς διαδηλωτές και διαλύει νόμιμες συγκεντρώσεις με τόνους καρκινογόνων χημικών. Αυτός ψηφίζει μακροχρόνιες δεσμεύσεις για τη χώρα σε αντίθεση με τη θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού χρησιμοποιώντας τη βία και τον φόβο.

O Άγιος Νικόλαος είναι λιμάνι του Ισραήλ ή της Ελλάδας;

Πορεία στο κέντρο της πόλης και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το κτίριο του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου έκαναν δεκάδες μέλη της καναδικής αποστολής (μαζί τους και Βέλγοι, Δανοί, Αυστραλοί και Τούρκοι), οι οποίοι βρίσκονται παράνομα αποκλεισμένοι στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου.

Η Καναδική αποστολή με καπετάνιο τον συμπολίτη μας Γιώργο Κλώντζα, είναι μέρος της παγκόσμιας αποστολής ένα "Καράβι για τη Γάζα", η οποία οργάνωσε και φέτος ένα στόλο που θα προσπαθήσει να σπάσει στην πράξη το ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ και να μεταφέρει την αλληλεγγύη και την ελπίδα στο πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης.

Ένα χρόνο μετά την κατάληψη από το πολεμικό ναυτικό του Ισραήλ, του διεθνούς στόλου αλληλεγγύης στα διεθνή ύδατα και την εν ψυχρώ δολοφονία 9 μελών της αποστολής, η Ελλάδα αντί να πιέσει το Ισραήλ για αλλαγή στάσης, επιτίθεται στην πλευρά της διεθνούς αλληλεγγύης, δημιουργώντας της αξεπέραστα εμπόδια.

Νέα γενιά Γυπαετών στην Κρήτη στη σκιά μιας επερχόμενης καταστροφής

Νεοσσός Γυπαετού γεννήθηκε στην περιοχή των ΑστερουσίωνΟρέων στην Κρήτη για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια. Η χαρμόσυνη αυτή είδηση είναιτο αποτέλεσμα μακροχρόνιων προσπαθειών προστασίας του είδους, τόσο από τηνΕλληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, όσο και από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης,με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Ο Γυπαετός είναι Κρισίμως Κινδυνεύον είδος σύμφωνα με τοΕλληνικό Κόκκινο Βιβλίο των Απειλούμενων Ζώων, με έξι μόνο ζευγάρια στηνελληνική Επικράτεια, όλα στην Κρήτη, που αποτελούν και τα μοναδικά στηννοτιοανατολική Ευρώπη.

Απαγόρευση απόπλου για πλοίο με προορισμό τη Γάζα απο το λιμάνι μας!

Σκηνικό έντασης αυτή την ώρα στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου όπου κομάντος του λιμενικού έχουν περικυκλώσει καναδικό πλοίο το οποίο συμμετέχει στην αποστολή «Free Gaza» απαγορεύοντας τον απόπλου, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή.

Το καναδικό πλοίο με το όνομα Ταχρίρ (σ.σ. Σημαίνει Ελευθερία και είναι εμπνευσμένο από την Πλατεία του Καϊρου όπου πραγματοποιήθηκε η εξέγερση του Αυγυπτιακού λαού) έχει μήκος 25 μέτρα και μεταφέρει περίπου 45 ανθρώπους: αντιπροσώπους από όλη την χώρα, διασημότητες και δημοσιογράφους ενώ μεταφέρει και εκπροσώπους από την Αυστραλία, το Βέλγιο και την Δανία.

abcs