ΟΛΙΚΗ απαγόρευση καπνίσματος από 1η Σεπτεμβρίου!

Η ολική απαγόρευση καπνίσματος αυτή την φορά θα εφαρμοστεί καλύτερα, δεν υπάρχουν πλέον παραθυράκια, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Όπως είπε η απαγόρευση θα είναι ολική και δεν θα υπάρχει καμία εξαίρεση.

Η υπουργός είπε επίσης πως αυτή τη φορά έχουμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς αναφέροντας χαρακτηριστικά τους επόπτες δημόσιας υγείας, την δημοτική αστυνομία ακόμα και το λιμενικό.

Υποστήριξε πως το θέμα του καπνίσματος εκτός από θέμα υγείας είναι και θέμα προτύπου και για το λόγο αυτό απαγορεύτηκε η διαφήμιση σε προϊόντα καπνού, όπως για παράδειγμα στον κινηματογράφο.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/health/article/150679/oliki-apagoreysi-horis-parathyra/

Σχόλιο από μαντράκι: Αυτή την φορά ελπίζουμε να μην επαναληφθεί το περυσινό φιάσκο όπου ο νόμος περί απαγόρευσης του καπνίσματος είχε περισσότερες τρύπες και από ελβετικό τυρί!  Η απαγόρευση του καπνίσματος είναι ένα στοίχημα για την ελληνική κοινωνία. Γκρινιάζουμε ότι τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, το κράτος είναι ένα μπάχαλο κλπ, για να δούμε όμως ποια είναι η δική μας στάση ως πολίτες. Θα υπακούσουμε στους νόμους ή για άλλη μια φορά θα κάνουμε αυτό που θέλουμε επειδή είμαστε Ελληνάρες???
abcs