Σχόλια αναγνωστών...

Καταρχήν να πούμε οτι επιδιώκουμε να δώσουμε λόγο και σε εσάς που μας διαβάζετε... άλλωστε και εμείς ανήκουμε στον ίδιο χώρο..είμασε απλοί πολίτες της πόλης αυτής, χωρίς κομματικά η άλλα συμφέροντα, ούτε καν δημοσιογράφοι δεν είμαστε...διαβάστε λοιπόν μερικά απο τα σχόλια που μας στείλατε σήμερα :

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ!


synfono kai epauksano!! anti na kratame tous neousm theloume na tous dioksoume kai na kanoume tin polh kseneroupolh...gia papoudes k giagiades mono. ola ta simeia pou aneferate einai simantika. prosopika, to oti efyga eksoteriko itan k mena epilogh mou omos enas logos pou epirease itan h kathodos pou pire h polh...thymamai paliotera htan mia polh pou esfize apo zoi kai to apolamvanes. dystyxos omos nomizo oti ta symferonta ton oligon bikan se proteraiotita eis varon ton symferonton tou pollon k perisotero tis neolaias. k etsi h polh pire ton kato dromo ta teleftea 10 xronia peripou.
exo akousei oti theloune episis ypsilis poiotitas tourismo kai etsi exoume 500 gounadika, 500 xrysoxoia, ksexame omos oti o touristas pou exei tin oikonomiki euxereia na katsei se 5* ksenodoxeio, sinihtos MENEI kai ekei mesa kai KSODEVEI ta xrimata tou ekei mesa? (giati k ekei exei xrysoxoia, estiatoria kai diaskedash)!
k kati allo: posoi apo aftous pou exoun ta megala ta terastia ksenodoxeia einai ntopioi? ta lefta (oxi panta alla os epi to pleiston) en telei den menoun ston topo...pane allou. opote? miden sto piliko.
omos ti allo exoume na prosferoume kai na kanoume ti zoi euxaristh oxi mono stous touristes alla kai stous nearous polites? as anoiksoun ta miala..

Ksexasa na simeioso: k rakadika na kanete ola ta bar ston Agio pali tha paraponiounte giati serviretai rakh k methaei o kosmos, sunepeia: fones k gelia= hxorypansh! Opos k na nai den kerdizeis. Ego proteino na kleinoune ola apo tis 9 k na anoigoume kyriakh giorth k sxolh...

Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε αν θέλουμε να είμαστε τουριστική πόλη»

os aplos politis tou agiou nikolaou symfono APOLYTOS me to parapano arthro k einai kairos pia na apofasisoume ti theloume.
Opos exo ksanapei eida ton Agio Nikolao pou esfize apo zoi na kataligei se mia KSENEROUPOLH kai OLOI metaksi tous na paraponiountai poso vareth einai h polh kai na kathomaste oloi apragoi omos. poses fores den exo akouse "ti na katevo na kano kato, ta idia k ta idia". tou mialou mas rokanidia. etsi omos oute tin polh stirizoume!
h tha mathoume na exoume anexeia k na mi theloume k tin pita olokliri k to skylo xortato an theloume na legomaste touristikh polh, h aftoi pou paraponiountai na valoune double glazed parathyra/hxomonosh sta spitia tous.
Den ginetai na theloume kai na exoume tourismo kommeno k rammeno sta metra mas!!! kathe pragma exei kai kales kai kakes synnepeis. den boreis na ta xeis ola teleia! an thelete na dioksete teleios tous neous k na kanete tin polh meros mono gia atoma megalyterhs hlikias, na mas to peite gia na ta mazevo k na feuygo mia ora arxitera.
Hxorypansh, xaxaxa! Fabrasou na menane k stin Athina..na rotiso: giati h mania na meneis sto kentro ths polhs? Kentro= epixeirhseis, bar,kinish, autokinita, kosmos, vavoura kai nai, hxorypansh! Giafto onomastike kentro k etsi einai ta kentra se oles tis poleis. Epishs gia ton idio logo yparxoyn k proasteia(vlepe Katsikia,Xhrokampos k ena soro alla, doksa to theo) gia osous theloun tin isixia toys.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
abcs