ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ!

Θα ήθελα να αναφερθώ και γω όπως και πολύ άλλοι στο θέμα του τουρισμού με την διαφορά ότι δεν είμαι ούτε επιχειρηματίας ούτε ιδιοκτήτης ούτε τουρίστας ούτε συνταξιούχος ούτε δημόσιος υπάλληλος . Ζω και εργάζομαι πάνω από δέκα χρονιά σε τουριστικές επιχειρήσεις(εστιατόρια καφέ μπαρ κτλ) στον Άγιο Νικόλαο στον τόπο που μεγάλωσα και αγάπησα, κατά επιλογή μου βεβαία μιας και θα μπορούσα να εργάζομαι και ίσως να είχα πετύχει και περιστερά αν ζούσα αλλού. Απλά διάλεξα να ζήσω εδώ γιατί εδώ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ζω! όπως ...
γουστάρουν και πολλοί άλλοι στην ηλικία μου αλλά δεν μπορούν να τον κάνουν!! Και δεν μπορούν γιατί οι άρχοντες αυτού του τόπου δεν έκαναν καμιά ενεργεία εδώ και 20 χρονιά να υπερασπίσουν τον μοναδικό πόρο αυτού του παραδείσου που είναι ο τουρισμός!
Θέλω λοιπόν να πω σε όλους αυτούς ότι αν δεν κάνουν κάτι σε 20 χρονιά από τώρα θα είμαστε ένα χωριό που οι μισοί θα είναι συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι και οι άλλοι μισοί ξενοδοχοϋπάλληλοι με 3 και 60 σε μεγάλα ξενοδοχεία που κάθε χρόνο φυτρώνουν σαν μανιτάρια. Και θα λεμέ και ευχαριστώ (που ήδη λεμέ) που υπάρχουν και αυτά και έχουμε να φάμε γιατί μονό αυτό θα έχουμε να φάμε! Νεολαία δεν το συζητώ ξεχάστε την στα 18 παπούτσι και ούτε Κανά διακοπές δεν θα έρχονται!! Κάντε κάτι γ…… το κερ…. μου που λέει και ο λαζοπουλος δεν το βλέπετε δηλαδÎ! ®! Δώστε κίνητρα στα μικρά ξενοδοχεία που είναι τόσα πολλά να φτιαχτούν φτιάξτε την ακτοπλοΐα ούτε Καν πλοίο τις γραμμής δεν έχουμε αν είναι δυνατόν και φέρνετε κρουαζιεροπλοια ότι να ναι δηλαδή, τα μαγαζιά στον άγιο πλέον με τις προσπάθειες τον επιχειρηματιών ειναι πολλά και για όλα τα γούστα απλά καντε κάτι και εσείς!! Αλλά ξέχασα κάνατε τους βάλατε μέσα ΕΛΕΟΣ!
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΟΥΣΕ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΑΠΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!!
Πρέπει να το καταλάβουν όλοι μα όλοι αυτό!
ΥΓ. τα μεροκάματα πλην ελάχιστων εξαιρεσεων μειώθηκαν κιαλλο φέτος και λέγαμε και ευχαριστώ με την κατάσταση που επικρατούσε γιατί τον δουλεψουν 2-3 μαγαζιά όλο το καλοκαίρι και 10 τον δεκαπενταύγουστο δεν λέει απόλυτος τίποτα!
ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ! ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 
---------------------------------------------------------------------------------------
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ??

ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ.......

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥ ΑΥΤΟ.....

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ..... .

ΓΙΑ ΤΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ......

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ......

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.....



ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ

ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΤΣΙ....................
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
abcs