Ο δεκάλογος του χειμώνα (που έρχεται...)

Πως να περάσετε λοιπόν και αυτό το χειμώνα στον Άγιο χωρίς να κόψετε φλέβες?

Εμείς σας δίνουμε το δεκάλογο του χειμώνα για φέτος, για το τι μπορείτε να κάνετε και να ξεφύγετε απο τη καθημερινή ρουτίνα...

Υπόψιν η σειρά που τα αναφέρουμε είναι εντελός τυχαία..:

1) Μπιρίμπα : Ίσως το καλύτερο παιχνίδι με τράπουλα...αξίζει να το δοκιμάσετε...παίζετε απο 2 εως 4 άτομα...αλλά το καλύτερο είναι με 4 άτομα! Μπορείτε να ασχολείστε για αρκετές ώρες με το συγκεκριμένο..


2) Γυμναστική/Περπάτημα : Δοκιμάστε να τρέξετε μόνοι σας, να περπατήσετε και γενικά να αφιερώσετε κάμποσο χρόνο στη φυσική σας κατάσταση....άλλωστε μετά απο μερικούς μήνες θα έρχεται το καλοκαίρι και δεν θα προλαβένεται...οπότε ο χειμώνας είναι ιδανικός.

3) Σινεμά/DVD : Ιδανική λύση για να περάσετε ενα δυωράκι στο χαλαρό...ταινίες υπάρχουν άπειρες...σινεμά έχουμε..οπότε γιατι όχι ?

4) Βιβλίο : Υπάρχει πιο ιδανικό τοπίο στο κόσμο απο τη Λίμνη για να διαβάσει κανείς βιβλίο?? Υπάρχει...πολλά μάλιστα...αλλά και αυτό που έχουμε καλό είναι!

5) Ουζερί/Μεζεδοπωλεία : Και απο αυτά έχουμε, και εκεί μπορείτε να ξοδέψετε αρκετό χρόνο και να κάνετε τις μέρες να κυλούν πιο ευχάριστα..

6) Shopping Therapy : Αγοράστε διάφορα πράγματα και χαρείτε...κυρίως ο γυναικείος πλυθησμός ξέρει καλά να ξοδεύει χρόνο και χρήμα στη συγκεκριμένη πρόταση...και ο Αντρικός πλυθισμός όμως μπορεί να απολαύσει το Shopping Therapy ακολουθόντας όμως διαφορετική διαδρομή απο το Γυναικείο...

7) Γήπεδο : Πηγαίντε και κανα γήπεδο....μπορείτε να δείτε κανένα αγώνα του ΑΟΑΝ στο ποδόσφαιρο, τις προσπάθειες των νέων στο μπάσκετ και φυσικά την ομάδα πόλο που φέτος θα παίξει στην Α2!

8) Ταξίδια : Σίγουρα θα υπάρχουν κάποια μέρη στη Κρήτη που δεν θα έχετε πάει...ευκαιρία να περάσετε λοιπόν ενα ευχάριστο διήμερο σε κάποιο απο αυτά... αλλα και αυτοί που θέλετε να πάτε εκτός κρήτης υπάρχουν άπειρες προτάσεις...

9) Make love not war : Χωρίς σχόλιο...

10) Μαντράκι : Αν σας έμεινε και χρόνος μετά απο ολα αυτά τιμήστε μας με την παρουσία σας...

Το παν είναι να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν...τελευταία μόδα στην Ελλάδα είναι το Cocooning ...δηλαδή τι είναι αυτό(?)... Cocooning λέγεται όταν μαζεύοντε παρέες στο σπίτι και κάνουν διάφορες δραστηριότητες...οτιδήποτε....τι πιο καλό άραγε? Φωνάξτε φίλους φίλες κτλ...και κάντε πάρτυ...δεν χρειάζεται να έχετε και λόγο κάντε τα κ έτσι.

Ξεχάσαμε κάτι? Στείλτε μας και εσείς πως θα περάσετε το χειμώνα σας...
abcs