Μόνο για 2 μέρες διέρκεσε το πλαφόν στα καυσιμα!

Συγγνώμη, αλλά είναι σοβαρά πράγματα αυτά? Η κυβέρνηση εξαγγέλλει ένα μέτρο (προφανέστατα όπως αποδείχτηκε χωρίς τον ανάλογο σχεδιασμό και μελέτη) αντιδρά ο αντίστοιχος κλάδος και το μέτρο το παίρνουν πίσω μέσα σε 2 μέρες (ήταν να ισχύσει μέχρι την Κυριακή)???

Σύμφωνα με τον υφυπουργό κ. Ρόβλια: "η αναστολή του μέτρου αποφασίστηκε καθώς δεν παρατηρείται καμία ανωμαλία στην αγορά. Ο κ. Ρόβλιας τόνισε επίσης ότι ο σκοπός επετεύχθη, η αισχροκέρδεια αποφεύχθηκε την κρίσιμη στιγμή ωστόσο σε περίπτωση που παρατηρηθούν παρόμοια φαινόμενα θα επανέλθουμε -ανέφερε χαρακτηριστικά -με τα ίδια ή και αυστηρότερα μέτρα." (από www.2810.gr)

Καλέ τι μας λέτε? Έτσι εύκολα λύθηκε το πρόβλημα της αισχροκέρδειας? Παγκόσμια πατέντα ανακάλυψε η κυβέρνηση! Θα μας τρελάνουν τελείως σε αυτή την χώρα!

Απλά ενημερωτικά αναφέρουμε ότι αν γινόταν κάτι ανάλογο σε κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα θα είχε προκύψει μέγα σκάνδαλο, και δεν θα αναφερόταν απλά επιγραμματικά ως είδηση στα ΜΜΕ (αυτό το γράφουμε επειδή όντως το ξέρουμε και όχι απλά για να το γράψουμε όπως συνηθίζεται). Αλλά βέβαια έχουμε καταλήξει στην Μπανανία που ζούμε το παράλογο να το θεωρούμε λογικό!
0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs