Παγκόσμια ημέρα τουρισμού

Στις 27 Σεπτεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια ημέρα τουρισμού αλλά ο δήμος μας έχει οργανώσει 4ήμερο δίαφορων εκδηλόσεων ξεκινόντας απο τις 24 εως τις 27 του μηνός.

Η εικόνα βέβαια που έχει βάλει στο site είναι κακή ανάλυση και δεν ξεκαθαρίζεται ακόμα τι ακριβώς περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων όμως σύντομα θα γίνει γνωστό...

Οι εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2010 θα διεξαχθούν στον Άγιο Νικόλαο, στην Ελούντα, στο Καλό Χωριό και στην Κριτσά, από την Παρασκευή 24/9 έως τη Δευτέρα 27/09/2010.
Το εορταστικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προσφορές και κεράσματα στους επισκέπτες τόσο στις παραλίες όσο και στα γραφεία πληροφοριών, διαγωνισμό της κρητικής κουζίνας και ζαχαροπλαστικής με τη συμμετοχή των γυναικών του Καλού Χωριού και της Πρίνας, εκδηλώσεις των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Καλού Χωριού, έκθεση κρητικών τοπικών προϊόντων διατροφής και άλλων, βραβεύσεις επαγγελματιών του τουρισμού, μουσικές κρητικές εκδηλώσεις με χορό και τραγούδι, την 13η Παρουσίαση «Γαστρονομία στο Λασίθι»-Εμφάνιση και Γεύση 2010 καθώς και εκδηλώσεις παραδοσιακού χαρακτήρα στην Κριτσά.


Πηγή : cretalive.gr
0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs