Κερδίστε προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε το "ΝΗΣΙ" πριν από όλους!

Αν και εσείς δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι την επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου από το "ΝΗΣΙ" τώρα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την "AVANT PREMIERE" της σειράς στις 6 Οκτωβρίου.


Από το γκρουπ του facebook Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ MEGA " ΤΟ ΝΗΣΙ"--TO NHSI μας έστειλαν τις παρακάτω πληροφορίες:

"Την Τετάρτη 06-10-2010 θα γίνει η Αvant premiere του πρώτου επεισοδίου της σειράς σε σινεμά της Αθήνας. Αποκλειστικά και μόνο στην ομάδα μας θα διατεθούν 10 διπλές προσκλήσεις για τους φίλους του group.
Η διαδικασία για να κερδίσετε τις προσκλήσεις είναι η παρακάτω:
Την Παρασκευή 01 Οκτωβρίου 2010 στις 18.00 θα ανέβει στην ομάδα στο πεδίο συζητήσεις στο θέμα "ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ AVANT PREMIERE " μία ερώτηση σχετικά με τη σειρά. Οι 10 πρώτοι που θα γράψουν τη σωστή απάντηση θα κερδίσουν τις προσκλήσεις.
"



Ευχαριστούμε τα μέλη του γκρουπ για την ενημέρωση.
4 Σχόλια
  1. Ανώνυμος Says:

    Την λέπρα και τον πόνο των ανθρώπων της Σπιναλόγκας εκτιμώ και σέβομαι.Την σημερινή λέπρα της γύρω περιοχής και του εμπορίου απεχθάνομαι.Μια καλή εισαγωγή στο θέμα θα ήταν ένα μνημόσυνο η τρισάγιο πως το λένε στην μνήμη αυτών των βασανισμένων ανθρώπων και όχι η παραπάνω διαδικασία.΄
    Γιατί θα πρέπει να τρώμε στη μούρη και τον χατζηγιάννη κάθε φορά?
    Χάθηκαν οι ζεστές φωνές της Κρήτης ένας Ψαραντώνης η Χαρούλης. Κρίμα...κρίμα
    γ.κ

  2. Ανώνυμος Says:

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ " ΤΟ ΝΗΣΙ" ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!

  3. Ανώνυμος Says:

    OI.....ΠΡΩΤΙΕΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ . ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΛΕΩ ΓΩ , ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΗ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡ ΓΟΥΕΣΤ....

  4. Ανώνυμος Says:

    tha simfoniso me to prolalisanta!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

abcs