Το σάββατο 25/09 η ποδηλατοδρομία

Θα πραγματοποιηθεί και φέτος, στον Άγιο Νικόλαο, ο ποδηλατικός γύρος για παιδιά... αλλά και ενήλικες!

Η εκδήλωση αυτή του Δήμου Αγίου Νικολάου προγραμματίζεται για το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010 (11 το πρωί) και εντάσσεται στα πλαίσια της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» και των τετραήμερων εκδηλώσεων για την «Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού».

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουνενάκης αναφέρθηκε στο «...οικολογικό μήνυμα που πρέπει να δώσουμε με την εκδήλωση αυτή και η εμπειρία που έχουμε από τα προηγούμενα χρόνια θα μας βοηθήσει στην καλύτερη διοργάνωση».
Το φετινό σύνθημα της εβδομάδας κινητικότητας είναι «Ταξίδεψε εξυπνότερα, ζήσε καλύτερα, Travel smarter, live better».
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες μέσα στην πόλη μας είναι: Κ. Καραμανλή - Κοντογιάννη - Ρ. Καπετανάκη - Μαρίνα - Κεντρική Πλατεία - Ρ. Κουνδούρου - Κιτροπλατεία - Λιμάνι - Γέφυρα - Παραλιακός - Αμμούδι (επί τόπου στροφή) - Παραλιακός - Γέφυρα - Λίμνη.
Χθες στο Γραφείο του Δήμαρχου συνεδρίασε η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης και έγιναν οι πρώτες συζητήσεις, κυρίως σε θέματα ασφάλειας των παιδιών (την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια ακόμα σύσκεψη για την τελική οργάνωση της εκδήλωσης).
Στη χθεσινή συζήτηση πήραν μέρος ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Λασηθιωτάκης, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφορίας κ. Αφροδίτη Βαρκαράκη, η περιβαλλοντολόγος του Δήμου κ. Μαρία Λαζαράκη, ο επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργος Γιαπιτζάκης, εκ μέρους των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων ο κ. Μανώλης Καμπανός και ο κ. Ιδομενέας Μπεκατώρος από τους προσκόπους.
Στην επόμενη συνάντηση έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν, μεταξύ άλλων, η Ομάδα Διάσωσης, οι Εθελοντές Σαμαρείτες, ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγ. Νικολάου, η Οικολογική Κίνηση Μιραμπέλλου κ.ά.
Στη σχετική πρόσκληση «...ο Δήμος προσκαλεί ενήλικες εθελοντές που έχουν ποδήλατα και επιθυμούν να βοηθήσουν στην περιφρούρηση του ποδηλατικού γύρου της πόλης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/09/2010 στις 11:00 το πρωί, να παραβρεθούν στην συνάντηση οργανωτικού χαρακτήρα την Τετάρτη 22/09/2010, στον 3ο όροφο του Δημαρχείου (Ρ. Καπετανάκη 7) τηλέφωνα 28410 89 936 ή 28413 40 124.

Πηγή : www.anatolh.com
0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs