Σοβαρός τραυματισμός τουρίστριας στην Αμμουδάρα

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία τουρίστρια, η οποία έχασε τις αισθήσεις της και τραυματίστηκε ενώ κολυμπούσε στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην περιοχή της Αμμουδάρας στην Κρήτη.


Η γυναίκα νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, χωρίς ακόμη να έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. 


Την ώρα του ατυχήματος στην πισίνα δεν υπήρχε ναυαγοσώστης.


πηγη: www.newsbeast.gr
2 Σχόλια
  1. Ανώνυμος Says:

    Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας newsbeast.gr δεν είναι ακριβείς.
    Όπως μάθαμε, η συγκεκριμένη τουρίστρια είναι από τη Ρωσία και έχει ηλικία 55-65, διέμενε σε ξενοδοχείο της Πλάκας και δεν έπαθε τραυματισμό, αλλά υπέστη παρολίγον πνιγμό, αφού επέλεξε να κολυμπήσει μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαγητού και αλκοόλ.

  2. Ανώνυμος Says:

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Μ....ΚΙΑ ΑΠ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ . ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΙΣΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΝΑ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ . ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΩΝ ΠΝΙΓΜΩΝ ΑΠΟ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΕΡΟ.....ΚΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ Σ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ....ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΑΝ , ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ , ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ , ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ.....ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥ BBC ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ......

Δημοσίευση σχολίου

abcs