Θέμα που αφορά την φιλοξενία πλοίων στο λιμάνι μας

Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από αναγνώστη...


Γεια σας!
Στο χάρτη κίνησης πλοίων, με συνδεσμο http://www.marinetraffic.com/ais/gr/default.aspx?level0=100 , παρατηρησα το εξής αξιοπερίεγο: οτι σημερα τεταρτη 20/10 θα προσαράξουν 3 πλοια( regatta, royal iris, thomson spirit) στο λιμανι του αγιου νικολαου... η απορια μου ειναι που θα χωρέσουν ολα αυτα??? ίσως να υπαρχει καποιο λαθος στο χαρτη αυτο... θα ηθελα με καποια ανάρτηση η με απαντηση στο e-mail μου να με ενημερώσετε για το γεγονος γιατι βρισκομαι εκτος αγίου και δεν μπορω να το παρακολουθήσω ιδίοις όμμασι!!!

Σχόλιο από Μαντράκι : Kαι κατά το παρελθόν είχε παρατηρηθεί ανάλογο ζήτημα και νομίζουμε ότι "κουτσά-στραβά" χώρεσαν 3 κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι μας.Βέβαια έχουν τεθεί και άλλα ζητήματα όπως το βάθος του λιμανιού γιατί ορισμένα κρουαζιερόπλοια μεγαλύτερα δεν μπορούν να προσαράξουν όπως και γενικότερα οι υποδομές στο σημείο.
3 Σχόλια
  1. Ανώνυμος Says:

    Σε αυτό το πρόβλημα επειδή τυγχάνει να έχω εργαστεί σε κρουαζιερόπλοια με Ελληνική σημαιά στο εξωτερικό,σωστά σχολίασε το Μαντράκι!!!Η λύση είναι μια,κατεβάζουμε σωστικές λέμβους(παράλ/λα τσεκάρουμε και την λειτουργία τους) και γίνεται η μεταφορά στό λιμάνι,στή ξηρά!!!Καλή και σαν άσκηση ετοιμότητας για το πλήρωμα!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

  2. Ανώνυμος Says:

    Τα πλοία δεν προσαραζουν πλευριζουν η μένουν στην ράδα και η αποεπιβιβαση γίνεται με λαντζες του βαποριου η του λιμανιού όπως σωστά σχολιάζει ο προηγούμενος

  3. Chrisanthos Says:

    έτσι που τα λέτε είναι όπως φενεται και απο το δημοσίευμα της ανατολής: http://www.anatolh.com/component/k2/item/2655-inco

Δημοσίευση σχολίου

abcs