Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ "ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΒΑ" ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΟΝΗ & ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ «ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ»

ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Χαιρετισμούς,

Μανώλης Βεληβασάκης

Τ. Πρόεδρος Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής
3 Σχόλια
  1. Ανώνυμος Says:

    Ας τα βλέπουν οι μεγαλόστομοι που θέλουν να το παίζουν πρωτευουσιάνοι

  2. Ανώνυμος Says:

    Ποιους εννοείς??

  3. Ανώνυμος Says:

    Η Θεατρική Ομάδα Ιεράπετρας, ανεξάρτητα από την ποιότητα της παράστασης, αποδεικνύει και μαζί μ' αυτήν και όσοι βρίσκονται πίσω της (δεν γνωρίζω αν υπάρχουν και άλλοι εκτός από το Δήμο) ενδιαφέρονται για την ΠΑΡΑΓΩΓΗ πολιτισμού. Γιατί αυτό που γίνεται με την Ομάδα αυτή δεν είναι η ΤΕΛΕΤΗ προς τέρψιν των αισθήσεων και ανταλλαγή φιλοφρονήσεων αλλά η ΠΑΙΔΕΙΑ δια της ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ πολιτιστικού προϊόντος.
    Ας τα βλέπουν κι ας τα μελετούν όσοι σπουδαρχήδαι καταστρώνουν πολιτιστικά προγράμματα και όσοι κόπτονται για τον πολιτισμό, δηλαδή την πόλη σχολείο και την Παιδεία την εξωθεσμική. Που αντί να δίνουν κίνητρα στις ομάδες και στις προτάσεις τα δίνουν στους κολλητούς τους και απαιτούν συνδιοργανώσεις επειδή έκαναν αυτό που είχαν υποχρέωση.
    Μακάριος ο ανακαλύψας τα μπλογκ που έστω και δι αυτού του τρόπου μας θύμισαν την αρχαία αγορά. Μακάριοι και οι στηρίζοντες την ανωνυμία για να λέγονται πολλά πράγματα με το όνομά τους.

Δημοσίευση σχολίου

abcs