Δήλωση στήριξης - Τ.Ο.ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από την Τ.Ο.ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ και σας την παραθέτουμε...


Στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, ο Νέος Ενιαίος Δήμος Αγίου Νικολάου, καλείται με μειωμένους πόρους και συγκεκριμένες προοπτικές χρηματοδότησης να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή του Μεραμπέλλου.

Οι ευθύνες είναι πολλές. Επιβάλλεται να δοθούν λύσεις σε καίρια ζητήματα, αναφορικά με την υγεία, την ασφάλεια, την πρόνοια, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, το περιβάλλον.

Για να επέλθει όμως η πολυπόθητη πρόοδος και να επιτευχθεί ισόρροπη ανάπτυξη, πρέπει όλοι μας, δημότες Νεάπολης, Βραχασίου και Αγίου Νικολάου να νιώσουμε επιτέλους δημότες του ίδιου Δήμου, απολαμβάνοντας τα ίδια δικαιώματα και έχοντας τις ίδιες υποχρεώσεις.
Καθήκον όλων των αιρετών και όσων επιδιώκουν την ενασχόληση τους με τα κοινά οφείλεται να είναι η υπεράσπιση της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας των επιμέρους περιοχών μας, με γνώμονα μονάχα τη μελλοντική ανάπτυξη.
Για να γίνει αυτός ο στόχος πράξη πρέπει όλοι μας την 7η Νοεμβρίου 2010 να εκλέξουμε Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους μόνο όσους οραματίζονται ένα Δήμο, που θα αγκαλιάσει και θα αφομοιώσει αρμονικά το σύνολο των Δημοτών. Μόνο αυτούς που θα εγγυηθούν την ενότητα στην αυριανή πραγματικότητα, πέρα από μικροπολιτικές, τοπικισμούς και συμφέροντα που διαχρονικά ταλανίζουν τον τόπο μας, αποτελώντας τροχοπέδη σε κάθε μορφή εξέλιξης και όχι όσους μέχρι χθες, με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κύριο Κουνενάκη κάνουν λόγο για «φωστήρες», «νονούς» και «φαντάσματα», δυναμιτίζοντας το μεταξύ μας κλίμα και ξεσηκώνοντας ακόμα και τους εργαζόμενους του Δήμου Αγίου Νικολάου εναντίον της κοινωνίας της Νεάπολης, θεωρώντας την υπεύθυνη για το νέο όνομα του Δήμου.
Η αυτοδιοίκηση, ο πολιτισμός, η κουλτούρα και οι διαχρονικές αξίες δεν έχουν τοπικιστικό χρώμα.
Φίλες και φίλοι, καλούμαστε να δημιουργήσουμε ένα Δήμο, που δημοκρατικά θα χαράσσει πολιτικές, ξεπερνώντας τα μικρά και μεγαλύτερα τοπικά μας προβλήματα και θα δίνει ζωτικές λύσεις.
Μέσα στα πλαίσια του Ενιαίου Δήμου Αγίου Νικολάου, η Νεάπολη, σαν ιστορική έδρα του νέου Δήμου καλείται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο και οφείλουμε σε εμάς και τα παιδιά μας να εκλέξουμε τόσο στο κεντρικό, όσο και στα τοπικά συμβούλια τους πλέον ικανούς και υπεύθυνους υποψηφίους, αυτούς που αποδεδειγμένα αγαπούν τον τόπο τους, εργάζονται για την πρόοδό του και επενδύουν σε αυτόν.
Στις επικείμενες Καλλικρατικές εκλογές δηλώνουμε ξεκάθαρα την αμέριστη στήριξή μας στο Πανίκο Καρατσή και στη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», τη μόνη πραγματικά αυτοδιοικητική επιλογή, για ένα ενιαίο και αδιαίρετο Μεραμπέλλο.

Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νεάπολης
1 Σχόλιο
  1. Νεαπολίτης Says:

    Γράφετε στην ανακοίνωσή σας: "Επιβάλλεται να δοθούν λύσεις σε καίρια ζητήματα, αναφορικά με την υγεία, την ασφάλεια, την πρόνοια, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, το περιβάλλον."

    Κι εγώ αναρωτιέμαι: 16 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου το ΠΑΣΟΚ με τον Καστρινάκη κι άλλα 12 προηγουμένως με τον Γαράκη, γιατί δεν δόθηκαν λύσεις στα καίρια αυτά προβλήματα; Γιατί να σας εμπιστευτεί ο Νεαπολίτης ξανά; Δεν καταλαβαίνετε τη ζημιά που έχετε κάνει στον τόπο; Πόσο θράσος χρειάζεται για να ζητάτε ξανά την ψήφο των Νεαπολιτών, που τους καταδικάσατε στην υπανάπτυξη όταν οι όμοροι Δήμοι προόδευαν;

    Αιδώς Αργείοι.......

Δημοσίευση σχολίου

abcs