Τρικυμία εν κρανίω…


Σε όσα  γίνονται αλλά και γράφονται τελευταία στον τοπικό τύπο από ορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν θέλουμε να απαντήσουμε γιατί το κλίμα αυτό ούτε μας ταιριάζει και ούτε ενδιαφέρει την κοινωνία μας.
Όλοι  γνωρίζουμε  τι έγινε και τι γίνεται, ξέρουμε πως παίζουν κάποια συμφέροντα και τι επιδιώκουν.
Απέναντι στις παλινωδίες, στις υπαναχωρήσεις και στην αστάθεια, εμείς προτάσσουμε τα συμφέροντα του τόπου μας και της κοινωνίας μας. Γι αυτό έχουμε μια σταθερή και σαφή πορεία, συγκροτήσαμε ένα Ανεξάρτητο, Ενωτικό Συνδυασμό.
Έχουμε ανθρώπους από όλο το ιδεολογικό και κοινωνικό φάσμα (πολλοί εξ αυτών  από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ με μακρά πορεία στον χώρο) και συγκροτήσαμε  ένα ψηφοδέλτιο  ικανό να δώσει μια ισχυρή και αποτελεσματική διοίκηση για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες του διευρυμένου Δήμου.
Προτάσσουμε την ανάγκη της ανιδιοτέλειας και της διαφάνειας μαζί με το σχέδιο και την αποτελεσματικότητα. Εξοβελίζομε την διαπλοκή, την διαφθορά και τον χρηματισμό.
Το έργο που έχουμε επιτελέσει  είναι ορατό σε όλους τους πολίτες, παρά τη  δύσκολη οικονομική συγκυρία και η εμπειρία μας αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την συνέχεια στον νέο Δήμο με όραμα, σχέδιο και αποτελεσματικότητα.

Από το Γραφείο Τύπου του
Συνδυασμού Αγίου Νικολάου «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»

4 Σχόλια
  1. Ανώνυμος Says:

    Είναι γνωστό της πάση ότι ο κλέφτης ποτέ δεν θα παραδεχθεί ότι είναι κλέφτης,ο διεφθαρμένος.....,ότι δεν είναι,και αντίστοιχα όλα τα υπόλοιπα που αναδεικνύουν το δράστη που αναφέρεται πιο πάνω είναι αδύνατο να βγούν στήν επιφάνεια με δημοκρατικές διαδικασίες όταν σείς τα κουκουλώνετε με τεχνάσματα παριστάνοντας τούς τρελούς!!!Πάντως ενα είναι βέβαιο ότι αυτά που προτάσσετε δεν ισχύουν, γιατί ήδη τα έχετε καταπατήσει και τέλος θα έρθει η ώρα που ο χρόνος θα σας "ανταμείψει για τα έργα σας"!!!Ήδη η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!!! ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

  2. Ανώνυμος Says:

    Νομίζουμε ότι το θέμα της διακοπής της λειτουργίας του ΚΗΦΗ στο Δήμο Αγίου Νικολάου, τη στιγμή που σε άλλους δήμους συνέχισε να λειτουργεί, είναι θέμα για το οποίο ο δήμαρχος Δ. Κουνενάκης πρέπει να δώσει λόγο στην προεκλογική περίοδο.

  3. Ανώνυμος Says:

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;;;;

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ;;;;;

    Ο ΚΟΥΝΕΝΑΚΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

  4. Ανώνυμος Says:

    Ο Βασιλάκης καλά τους τα έγραφε και γιαυτό τον τρέχανε στα δικαστήρια για να του κλείσουνε το στομα.
    Μπείτε παρακάτω για να διαβάσετε τι εγραφε πριν μήνες για το ΚΗΦΗ και τις κοινωνικές δομές και πόσο δίκιο είχε.

    http://blog.vasilakism.gr/?s=%CE%9A%CE%97%CE%A6%CE%97

Δημοσίευση σχολίου

abcs