Απάντηση - Καταγγελία

Επειδή τον τελευταίο καιρό η πολιτισμένη σιωπή απο την πλευρά μας εκλαμβάνεται ως αδυναμία απο την πλευρά του Δημάρχου Αγίου Νικολάου , τον ενημερώνουμε ότι - με προσωπική του ευθύνη - η σιωπή αυτή σπάει απο σήμερα και τον ενημερώνουμε παράλληλα ότι πραγματικά ο θυμός των πολιτών θα γίνει θέση στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Στο πλαίσιο αυτό διαβάσαμε την απάντηση του Δημάρχου στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ σε ερώτημα του δημοσιογράφου κ. Τραντά σχετικά με το αν έχουν αναληφθεί δεσμεύσεις πέραν του γνωστού πλαισίου που καθορίζουν οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων εις ότι αφορά τη διάθεση των απορριμάτων της Ιεράπετρας.Στην απάντηση αυτή ο κ. Δήμαρχος ισχυρίζεται ότι παραμένει σε ισχύ σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου καθώς και τα δεδομένα της συνάντησης που είχε γίνει στην Νομαρχία Λασιθίου.
Κύριε Δήμαρχε , μπορούμε να σας κατηγορήσουμε ευθέως ότι λέτε για άλλη μια φορά ΨΕΜΜΑΤΑ στους Δημότες σας αλλά και σε όλους αυτούς που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο σας ,ακολουθώντας άλλωστε την γνωστή σε μας τακτική σας.
Σας ερωτάμε λοιπόν ευθέως: "Τι σχέση έχει η οριστική υπογραφή ΣΧΟΟΑΠ Δήμου Αγίου Νικολάου και η πρόταση του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων" - την οποία φυσικά γνωρίζετε και ψευδώς δηλώνετε ότι αναμένετε , εκδηλώνοντας μάλιστα και την αγωνία σας για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης.
Σας ενημερώνουμε παράλληλα ότι θα ζητήσουμε την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Κρήτης για να ξεσκεπασθεί το διπλό προσωπείο σας το οποίο καλύπτει το σύνολο της Διαχείρισης του Δήμου Αγίου Νικολάου τον καιρό της Δημαρχίας σας.
 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου
3 Σχόλια
  1. Ανώνυμος Says:

    Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσει.
    Ή αλλιώς: Ψάχνουμε από τώρα δικαιολογίες για τη μεγάλη ήττα...

  2. Ανώνυμος Says:

    Οταν θα μάθεις την αλήθεια θα καταλάβεις !!!

  3. Ανώνυμος Says:

    Ναι ενταξει....Απο τον Πανίκο περιμέναμε να μάθουμε την αλήθεια!!!
    Τόσο καιρό που ήταν??Δεν γνώριζε??
    Κενά μνήμης μάλλον έχει....

Δημοσίευση σχολίου

abcs