Οριστικό, δήμαρχος και πάλι ο Κουνενάκης απο την πρώτη Κυριακή

Απο την πρώτη Κυριακή επανεκλέχθηκε δήμαρχος ο Κουνενάκης, και έτσι ανανεώνει τη θητεία του για 4 ακόμα χρόνια. Το ποσοστό που συγκέντρωσε ήταν 50,73 % που τον εκλέγει Δήμαρχο απευθείας χωρίς δεύτερο γύρο, ο Καρατσής 37,18% και ο Χατζηδάκης 12,09%.

Επιτέλους θα αλλάξουμε και λίγο θέμα αφού πέρασαν οι εκλογές, ψηφίσαμε εντάξει όλα καλά κι όλα ωραία...και θα ησυχάσουν τα αυτιά μας.

Το ερώτημα που εμείς θέτουμε είναι : Θα δούμε επιτέλους και τίποτα έργα?

Έχουμε βαρεθεί τα σκάνδαλα, τις απάτες και τη διαφθορά...

ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΜΕ λοιπον απο δω... και θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο δήμο απο πολύ κοντά ελπίζοντας να μην πιάσουμε χειρότερο πάτο απο αυτό που έχουμε πιάσει τώρα...
5 Σχόλια
  1. Ανώνυμος Says:

    Αυτός τους άξιζε, αυτόν βγάλανε!!!Αλοίμονο σε όλους αυτούς που σκύψανε το κεφάλι και βρέθηκε στο σβέρκο τους!!!Ο θεός να βάλει το χέρι του,γιατί έχουν να κάνουν με αλάζονα,συκοφάντη,καιροσκόπο,άπιστο,Αθεο,ΜΕ ΜΟΝΆΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ" ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ,ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ!!!Εχει να βγάλει πάλι άχρηστους συνεργάτες.......,υπομονή να έχουμε και θα το ξαναδούμε το έργο!!!

  2. Ανώνυμος Says:

    ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ ΑΘΕΟ.....,ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΟΥ!!!ΕΞΗΓΗΣΗ: Ο Αθεος είναι άνθρωπος "φιλαράκο" που δεν πιστεύει σε άνθρωπο!!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ,και επειδή ώς γνωστόν εξαργυρώνει τους ψήφους με ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΆ ΣΆΝ ΕΞΟΥΣΊΑ,θεωρεί με το φτωχό του μυαλό να κάνει κακό σε ανθρώπους που κάνουν απλά και μόνο τη δουλειά τους και έχει ο ΘΕΟΣ γι'αυτούς!!!Στίς πιο πάνω αναφορές σου φαίνεται καθαρά που ανήκεις,γιατί ανήκεις,και με τι τρόπο τούς υποχρέωσες,σε υποχρέωσαν να ανήκεις!!!Αν ο Κουνενάκης ήταν άνθρωπος και εκεί που δεν μπορεί να κάνει καλό(το καλό ήταν αναγκαίο δια νόμου) κάνει κακό, εσύ πως θα το έβλεπες??? Αντε γειά λεβέντη μου!!!

  3. Ανώνυμος Says:

    δυστυχώς φάνηκε το ποιόν του Αγιονικολιότη... ένα 50% των ανθρώπων που ψήφισαν προτίμησαν αυτό.. να ναι η διαφθορά, να ναι η άγνοια.. ότι και να ναι δεν είναι καθόλου καλό ούτε για τον τόπο ούτε για την εξέλιξη του μέσου συγχωριανού..

  4. Ανώνυμος Says:

    Όπως πάντα όλοι μετά από εκλογική ήττα ξέρουν να δικαιολογούν την ήττα ρίχνοντας το βάρος στους κακούς , ηλίθιους, διεφθαρμένους, αγράμματους ψηφοφόρους, "τέτοιοι που είναι οι ψηφοφόροι τέτοιοι δήμαρχοι/βουλευτές/πρωθυπουργοί τους αξίζουν".
    Πριν όμως όλοι εκθιάζουν τι καλό πολίτευμα που είναι η δημοκρατία, που αποφασίζει ο λαός μπλά μπλά μπλά.
    Τελικά φαίνεται ότι στην Ελλάδα η δημοκρατία είναι καλή μόνο όταν "κερδίζουμε" εμείς (λες και πρόκειται για αγώνα ποδοσφαίρου), ενώ όταν "χάνουμε" τότε αυτομάτως όλοι οι άλλοι είναι τόσο χαζοί που δεν βλέπουν τα πράγματα όπως εμείς οι αλάνθαστοι και πανέξυπνοι.

  5. Ανώνυμος Says:

    Του Κουράκη την νίκη πώς τη θεωρείς???Αντιπολίτευση δεν έχει,αντίπαλο δεν έχει και όμως το γειτονικό ΗΡΑΚΛΕΙΟ(4η πόλη σε πληθυσμό στήν Ελλάδα)ΑΝΑΤΈΛΕΙ ΚΑΙ ΔΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!!Εδώ η ψιλικατζήδες τι κάνουνε?ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,Η ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΤΡΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Η ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ!!!Ολο φρου φρου και αρώματα,ρουσφετάκι,βόλτες στα μαγαζιά και στα καφενεία και ζαλίζουμε κάθε μέρα την πόλη κάνοντας κύκλους με τήν τζιπάρα να δείξουμε τα λεφτά μας!!!Ο νεοπλουτισμός, η αλαζονεία,και η αρρώστια της εξουσίας που δεν έχει θεραπεία,όπως και η οκνηρία σας έχει κάνει να πάθετε και μαλάκινση εγκεφάλου λές και ζείτε στο υπερπέραν!!!Ο ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ???ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΜΙΑ Α.Σ.Τ.Ε.Α.Ν ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΛΟΤΣΟΣΚΟΥΦΙ, ΑΛΗΤΕΣ,ΕΕΈ ΑΛΗΤΕΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου

abcs