Περί ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ Ι και ΙΙ !!!

Απο το Γραφείο τύπου του αντίπαλου συνδυασμού με επικεφαλής τον κ. Κουνενάκη , εξακολουθούν να προκαλούν αποκαλώντας τον συνδυασμό τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ με κεφαλαία γράμματα.
Εχουμε προειδοποιήσει ότι η εποχή της σιωπής ανήκει οριστικά στο παρελθόν για τον συνδυασμό μας , χωρίς να έχουμε την αραμικρή ευθύνη για την εξέλιξη αυτή.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ κ. Δήμαρχε δεν είναι αυτός ο οποίος αποστέλλει επιστολές στο ΠΑΣΟΚ , ικετεύοντας για αξιολόγηση του έργου του, εκλιπαρώντας το χρίσμα , αποστασιοποιούμενος απο τον πολτικό χώρο του Συνασπισμού που χρόνια ανήκει , επικαλούμενος την προσχώρηση του στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , την στήριξη της οποίας στην συνέχεια αποκήρυξε , για να πέσει τελικά στην αγκαλιά μιας ομάδας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ως σύγχρονος πολιτικός γυρολόγος.
Βέβαια ερμηνεύονας τη στάση σας , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του αυτός που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει - σκόπιμα - απο ποιούς εξαρτάται. Στη βάση αυτή μπορούμε να αποδεχθούμε τους ισχυρισμούς σας κ. Δήμαρχε.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου

και η συνέχεια...

Είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώνουμε διαρκώς τους πολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του συνδυασμού του απερχόμενου Δημάρχου κ. Κουνενάκη.
Στην λογική αυτή λοιπόν ενημερώνουμε ότι μετά τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου οι καταρρέουσες υποσχέσεις θα είχαν ως εξής:

1. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου: ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2. Αντιδήμαρχος: ΒΑΡΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ή ΚΕΡΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να μάθουμε και να σας ενημερώσουμε για τις υπόλοιπες θέσεις, δεδομένης της άμεσης αντίδρασης υποψηφίων ομάδος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , οι οποίοι είχαν προσυμφωνήσει τις παραπάνω θέσεις. Αραγε πόσο θα άντεχε αυτό το συνονθύλευμα ;
Αγαπητοί συμπολίτες , μέσα απο το χιούμορ με το οποίο προσπαθούμε να σας δώσουμε την επικρατούσα κατάσταση , προκύπτουν αλήθειες που δυστυχώς δεν κρύβονται πιά. Αλήθειες που σίγουρα αναδεικνύουν την τραγικότητα της συμπεριφοράς του απερχόμενου Δημάρχου.
Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει και τότε ο "θυμός" (άραγε ποιός θυμός , των πολιτών που απέλαυσαν την Δημαρχία σας;) ... θα έχει γίνει θέση. Ομως για τον "θυμό" αυτό θα επανέλθουμε σύντομα !!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου
2 Σχόλια
  1. Ανώνυμος Says:

    Σας τσούζουν, φαίνεται, Γκαιμπελίσκοι της Δημοτικής Συνεργασίας τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, και αποφασίσατε να πετάξετε τις μάσκες του δήθεν πολιτισμένου και αξιοπρεπούς επικεφαλής σας. Τώρα δείχνετε το πραγματικό σας πρόσωπο. Αυτό του ψεύτη και του συκοφάντη. Δεν καταλαβαίνετε πως δείχνοντας αυτό το πραγματικό σας πρόσωπο, όχι μόνο δεν θα καταφέρετε να πάμε σε δεύτερη Κυριακή (αυτό ενσαρκώνει το μέγιστο όνειρό σας) αλλά χάνετε κι άλλο από γλίσχρο ποσοστό που σας δίνει η κοινωνία.
    Καληνύχτα σας...

  2. Ανώνυμος Says:

    54%%%%%%%%
    H μονη απάντηση για εσένα και την παρεούλα σου...Κ η ψαλίδα μεγαλώνει.....
    Ο κοσμος ξέρει....Εχει καταλάβει τους σκοπούς σου...Μαυρο στους ψεύτες....

Δημοσίευση σχολίου

abcs