Τελικά ο "Πλανήτης Κρήτη" μπήκε στο βιβλίο Guiness!

Θυμάστε το καλοκαίρι την προσπάθεια που είχε γίνει για να διαφημιστεί η Κρήτη μέσω των ρεκόρ guinness? Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί μια τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα η οποία θα ξεκινούσε από το Λασίθι και θα κατέληγε στα Χανιά, όπου για 15 λεπτά  οι συμμετέχοντες θα χόρευαν ένα αργό πεντοζάλη. Η ιδέα ήταν έξυπνη, αλλά λόγω κακής οργάνωσης όλοι πιστέψαμε ότι το εγχείρημα δεν πέτυχε. Και όμως! 'Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του "Πλανήτη Κρήτη" το εγχείρημα παρέλαβε την πιστοποίηση της world record guiness!


Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση του "Πλανήτη Κρήτη"

"Αγαπητοί συμμετέχοντες στην εκδήλωση του «Πλανήτη Κρήτη»,

Η πρώτη εκδήλωση του Πλανήτη Κρήτη ολοκληρώθηκε επιτυχώς καθώς σύμφωνα με στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει υπολογίζουμε τον αριθμό συμμετεχόντων στις 30.000-35.000.

Όλα τα ΜΜΕ ανέφεραν την εκδήλωση και διατηρούμε μεγάλο αρχειακό υλικό, σας παραθέτουμε το μέχρι σήμερα υλικό της εκδήλωσης(φωτογραφίες και video) μέσω του site μας www.200000.gr καθώς επίσης θα κυκλοφορήσει DVD με ολόκληρη της εκδήλωση.

Σχετικά με το βραβείο Guinness σας γνωστοποιούμε ότι ο "Πλανήτης Κρήτη" σήμερα 12/11/2010 παρέλαβε την πιστοποίηση της world record guinness.Eυχαριστούμε ολόψυχα όλους όσους με την συμμετοχή τους βοήθησαν να κάνουμε αυτό το record, να γραφτεί η Κρήτη μας στο βιβλίο Guinness, να διαφημιστεί η χώρα μας μέσω αυτού του εγχειρήματος σε ολόκληρο τον κόσμο. Η προβολή της Ελλάδος μέσω των προσπαθειών μας παίρνει σάρκα και οστά.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και το επόμενο καλοκαίρι σας περιμένουμε πάλι στη Κρήτη μας, για νέο record. Ολόψυχα επίσης ευχαριστούμε τα μέσα ενημέρωσης, τους νομάρχες της Κρήτης, τους δημάρχους που υποστήριξαν την εκδήλωση, τους εθελοντές, την αστυνομία, την πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ. Σε σας ανήκει το record, σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ξεκίνησαν ήδη οι βραβεύσεις σύμφωνα με την δέσμευση μας καθώς στις 17-18 και 19 Σεπτεμβρίου βραβεύτηκαν οι συμμετέχοντες φορείς της τοπικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, οι εθελοντές, οι δημοσιογράφοι τα ΚΑΠΗ αλλά και τα χορευτικά συγκροτήματα από τους Νομούς Χανίων και Ρεθύμνου. Όσοι ενδιαφέρεστε να παραλάβετε το προσωπικό σας βραβείο "ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗ" παρακαλoύμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με σκοπό να σας διευκρινίσουμε τον τόπο και τον χρόνο παραλαβής του. Σχετικά με το βραβείο guinness σύντομα θα ενημερωθείτε για τον τρόπο παραλαβής του ακόμα και ονομαστικά.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε για την διαδικασία εγγραφής μέλους του «Πλανήτη Κρήτη».

Με την παρούσα ευκαιρία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία και την οργάνωση για την εκδήλωση του 2011 όπως επίσης θα ακολουθήσουν ποικίλες εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος."

πηγή: http://www.planitiskriti.gr
0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs