ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους έντιμους και εργατικούς του Δήμου Αγίου Νικολάου και στίς οικογένειές τους!!!

Μιάς και οι ευχές ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ, εύχομαι στο ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ-ΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!!Τον δικό σας Δήμο,όχι το δικό μου!!Τον διεφθαρμένο και επικίνδυνο που "τη στήνει" γιά να δημιουργεί προβλήματα σε παιδιά του 1ου Δημ. και την μάννα που τα συνοδεύει στο σχολείο ,απουσία συναδέλφου,εμένα του ιδίου!!



Μαζέψτε λοιπόν τη βρωμιάρα σας και τους βρωμιάρηδες υπαλλήλους σας στή ψυχή και δρόμο γιά τη ΣΟΥΔΑ, γιατί κάποια μέρα ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΚΑΝΩ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

mantraki : Ηρεμία...
1 Σχόλιο
  1. Ανώνυμος Says:

    Όσο κιαν έχεις την καλή διάθεση να καταλάβεις κάποιον που νοιώθει βαθιά αδικημένος από την όποια σχέση του με τον δήμο, νομίζω πως ο υβριστικός λόγος του, μας προσβάλλει όλους. Και υποτιμά βέβαια την ουσία αυτών που ο ίδιος θέλει να πεί. Όμως το πρόβλημα είναι η ανικανότητα η επιλογή του διαχειριστή να επιτρέπει αυτού του είδους τις ...καταθέσεις ψυχής. Για τους περισσότερους νομίζω απο μας, οι βρισιές, οι μαγκιές, ο τσαμπουκάς, οι απειλές βίας είναι ακόμη και στο γήπεδο απαράδεκτες. Αν ο φίλος δεν μπορεί να πει τη θέση του αλλιώς, ας την λέει αλλού. Κύριε διαχειριστά κάνεις παιχνίδι!

Δημοσίευση σχολίου

abcs