Η ΕΘΟΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Σε κάθε αγώνα δρόμου, μεγάλο ή μικρό, κύριος στόχος είναι ο τερματισμός. Στην δική μας περίπτωση ο αγώνας ήταν μεγάλος. Ο αφέτης έδωσε την εκκίνηση τον περασμένο Οκτώβριο, ακούσαμε το καμπανάκι του τελευταίου γύρου και τώρα είμαστε στην τελική ευθεία πριν τον τερματισμό! Πότε αυτός προβλέπεται; Στις 6 Δεκεμβρίου φυσικά, στην πρεμιέρα της νέας μας παράστασης, της κωμωδίας «Ράφτης Κυριών»!

Εάν η διαδρομή μας πέρα από μεγάλη ήταν και επιτυχημένη, αυτό δεν θα το κρίνουμε σε καμία περίπτωση εμείς, αλλά το κοινό που θα παρακολουθήσει την παράστασή μας. Μία παράσταση που πίσω της κρύβει πολύ ξενύχτι και δουλειά από τους έντεκα ηθοποιούς που παίζουν στο έργο, αλλά και από όλους όσους δούλεψαν και μόχθησαν πίσω από τα παρασκήνια, με πρωτεργάτες φυσικά δύο ανθρώπους συνυφασμένους με την επιτυχημένη τριαντάχρονη πορεία της ΕΘΟΑΝ τον σκηνοθέτη της ομάδας μας, Γιάννη Ξανθογεώργη και τον σκηνογράφο και ενδυματολόγο της ομάδας, Μανώλη Σγουρό. Στην σκηνή εμφανίζονται οι: Παύλος Παπαδόπουλος, Μαριάννα Καμπανού, Βίκυ Μαυροειδή, Μανώλης Αποστολάκης, Κωστής Κοκκίνης, Θάλεια Μαρνέλλου, Μαρία Σπαθαράκη, Χάρης Αλεξάκης, Σοφία Νεραντζούλη, Ελίνα Μασσάρου, Ελένη Προκοπάκη.

Πρεμιέρα λοιπόν τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο REX στις 21:00 το βράδυ. Θα δοθούν 7 παραστάσεις έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. Επίσης, τη Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου θα αρχίσει η προπώληση εισιτηρίων στο REX, που θα γίνεται καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια των παραστάσεων. Σας υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια, όπως και στα προηγούμενα έργα μας, θα είναι αριθμημένα και οι κάτοχοι προσκλήσεων θα πρέπει να κάνουν κράτηση των θέσεών τους στο ταμείο του REX.

Από το γραφείο τύπου της ΕΘΟΑΝ
0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs