Για τα δημοσιεύματα των εμπόρων οργάνων στη Κρήτη

Διάφορα τοπικά σαιτ για τη Κρήτη έχουν κυκλοφορίσει ενα δημοσιεύμα για εμπόρους ζωτικών οργάνων που δρουν στη Κρήτη και για ενα περιστατικό που έγινε στην Εθνική οδό Ρεθύμνου - Ηρακλείου... τέτοιο δημοσιεύμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ όπου και αναδημοσιεύοντε για να καταλάβετε το επίπεδο του ανθρώπου που το πρωτοδημοσιέυσε σε κάποιο μέσο.

Και θα θέλαμε να ρωτήσουμε εμείς για τα μέσα και τους δημοσιογράφους που δημοσιεύουν τέτοια κείμενα και τρομοκρατούν το κόσμο... απο πότε κύριοι δημοσιοποιήτε τέτοιες ανεπιβεβαίωτες και ψευδείς ιστορίες ? Ποια είναι η πηγή και ποιος τόλμισε να το πρωτοδημοσιεύσει?? Αν είναι δυνατόν... στη μπανανία ζούμε?? Ύμαρτον...

Για να μην τρομοκρατήστε άδικα να σας πούμε οτι η ίδια ακριβώς ιστορία έχει κυκλοφορίσει και σε άλλες εκδοχές (όπως πχ για το κορίτσι που γύριζε απο το Γκάζι στην Αθήνα και βρίκε μια γιαγιάκα να της ζητάει λεφτά έξω απο το αμάξι και της ζήτησε να την πάει παρακάτω (όλα τα υπόλοιπα είναι ακριβώς τα ίδια)).

Δε νομίζουμε οτι υπάρχει νοήμον άνθρωπος που να πιστεύει αυτές τις ιστορίες και προκαλούμε τα συγκεκριμένα μέσα που έβαλαν το δημοσιεύμα ή να το αποσύρουν η να αποδείξουν του λόγου το αληθές...(Συγκεκριμένα στοιχεία απο αστυνομία, ονόματα κλπ)
0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs