Τα "Νέα του Μεραμβέλλου" και η καχυποψία του Έλληνα

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε χθες για την αναστολή λειτουργίας της δημοφιλούς blog της περιοχής μας «Τα Νέα του Μεραμβέλλου». Το blog αυτό αγαπήθηκε πολύ από όλους μας γιατί ασχολήθηκε με τα προβλήματα της περιοχής μας και έδωσε βήμα για να εκφραστούν ποικίλες γνώμες και απόψεις.


Με ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όμως διαβάζουμε σε σχόλια που ακολούθησαν την τελευταία ανάρτηση, θεωρίες συνωμοσίας για τους πιθανούς λόγους που οδήγησαν τους διαχειριστές του blog σε αυτή τους την απόφαση. Οι Έλληνες πάντως ως λαός έχουμε μεγάλη φαντασία και πάντα κάτι περίεργο πρέπει να κρύβεται πίσω από οτιδήποτε συμβαίνει.

Όσο και να φαίνετε παράξενο η διαχείρηση ενός ενημερωτικού blog όπως είναι τα «Νέα του Μεραμβέλλου» αλλά και το δικό μας απαιτούν πολύ μεράκι, δουλειά και χρόνο. Και δυστυχώς στην δική μας περίπτωση η έλλειψη χρόνου λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας για την ομαλή λειτουργία του blog και την συνεχή ανανέωση αναρτήσεων. Ο λόγος που συνεχίζουμε να διατηρούμε αυτό το blog ειναι ότι πραγματικά αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να τον δούμε να γίνετε καλύτερος. Και ο μόνος τρόπος να το κάνουμε αυτό είναι να μεταδίδουμε διαδικτυακά την φωνή μας. Οι ίδιοι λόγοι πιστεύουμε ότι οδήγησαν τους διαχειριστές των «Νέα του Μεραμβέλλου» στην δημιουγία του blog τους: το πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο μας και όχι πολιτικές, οικονομικές ή οποιεσδήποτε άλλες σκοπιμότητες.

Καλό θα ήταν αντί να κρίνουμε και να κατακρίνουμε με πικρόχολα σχόλια να γίνουμε ενεργοί πολίτες, έστω απλά γράφοντας αυτά που μας απασχολούν, αυτά που δεν μας αρέσουν ή και αυτά που μας αρέσουν και να συμμετέχουμε ενεργά στα blog που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας. Η φωνή μας έχει δύναμη, πρέπει να ακούγεται και μέσα από το διαδίκτυο μπορεί να φτάσει παντού.

Εκφράζουμε την θλίψη μας για την αναστολή λειτουργίας των «Νέα του Μεραμβέλλου» και πραγματικά πιστεύουμε ότι οι λόγοι που οδήγησαν τους διαχειριστές σε αυτήν τους την απόφαση δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που πιθανολογούνται από πολλούς. Ειλικρινά ευχόμαστε οποιοιδήποτε και αν είναι οι λόγοι αυτοί να είναι περαστικοί και να επιστρέψετε γρήγορα στην ενεργό δράση. Το Μεραμβέλλο σας χρειάζεται.

Φιλικά

Μαντράκι
0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs