Και όμως υπάρχει ελπίδα...

Η χθεσινή βραδιά είναι απο τις βραδιές που θα μείνουν στην μνήμη πολλών και για πολύ καιρό αφού στο πάρτυ που διοργανώθηκε απο τα μαγαζιά Bajamar, Molo, Αιολικό και Οικείο έγινε πραγματικά το αδιαχώρητο! Άνετα μπορεί, αν βρισκόσουν εκεί, να νόμιζες οτι είσαι στη Μύκονο, στη Σαντορίνη ή σε κάποιο απο τα πολυσύχναστα νησιά της χώρας μας όπου βουλιάζουν απο κόσμο...

Πολλοί είπαν και συμφωνούμε οτι είχαν πολλά χρόνια να δούν τόσο κόσμο στην πόλη αφου πραγματικά έγινε χαμός, ο κόσμος διασκέδασε και νομίζουμε οτι το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία ακόμα και των διοργανωτών!

Μαύρο πρόβατο και πάλι η αστυνομία αφού "ανάγκασε" να σταματήσει το πάρτυ γύρω στις 2 και κάτι, με απειλές του τύπου "θα σας γράφουμε κάθε 10 λεπτά" οπότε και αναγκαστικά η μουσική σταμάτησε.


Ήταν πάντως απο τις βραδιές που λές "Και όμως υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον τόπο"... υπάρχει ελπίδα να ξαναβρεί ζωντάνια και να μαζέψει κόσμο και τουρισμό αφού αυτός αποτελεί το κύριο έσοδο για πολλούς επιχειρηματίες στην πόλη.

Το μόνο που χρειάζεται είναι πρωτοποριακές ιδέες, όπως το χθεσινό πάρτυ, συνεχής προσπάθεια και όχι ένα πυροτέχνημα και φυσικά ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ και ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ για κάτι τέτοιο απο όλους τους φορείς, γιατι φαίνετε οτι κάποιοι δεν θέλουν να χαλάσουν τη ζαχαρένια τους..













0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs