Κουκούλωμα, συγκάληψη ή... φυλακή?

Μέγα το ερώτημα... θα μπεί κανείς φυλακή? Θα την πληρώσει κανέις την υπόθεση αυτή ή θα είναι άλλο ένα κουκούλωμα ? Απαντήστε και κερδίστε...

Ακόμα και σήμερα, ανήμερα της Παναγίας, που όλοι βρίσκοντε σε διακοπές και κάνουν τα μπάνια τους εμείς ΔΕΝ ξεχνάμε την υπόθεση με το "χαμένο" ταμείο της Νεάπολης. Πέρασαν 40 ημέρες από την τελευταία μας δημοσιεύση για το θέμα και δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη και όπως φαίνετε το θέμα πάει για κουκούλωμα.

Εμείς ΔΕΝ θα το ξεχάσουμε και να είστε σίγουροι οτι δεν θα το ξεχάσει κανείς το θέμα με το χαμένο εκατομμύριο ευρώ του ταμείου της Νεάπολης. Έχουμε ακούσει διάφορα περί του θέματος και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι αλήθεια η όχι αλλά το σίγουρο είναι ένα... ΟΛΟΙ πλέον πιστεύουν οτι το θέμα πάει να κουκουλωθεί και να ξεχαστεί με την σύμφωνη βέβαια γνώμη της πολιτείας, εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο.


Το θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκάνδαλο, και μάλιστα πρωτοφανές για τον τόπο μας στα χρονικά αφού το ποσό είναι τεράστιο. Τι κάνει λοιπόν νιάου νιάου στα κεραμύδια? Περιμένουμε να πάρουμε απαντήσεις και να δούμε ΚΑΠΟΙΟΥΣ να πληρώνουν για αυτή την υπόθεση...και να είστε σίγουροι οτι εμείς δεν θα το αφήσουμε το θέμα.

Ας δούμε λοιπόν τις εξελίξεις (ααααν υπάρξουν) και εμείς εδώ θα' μαστε..

Καλές βουτιές
0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs