Η παράκαμψη των Μαλλίων- Thanks but no thanks


Το περιμέναμε χροοοόνια! Και επιτέλους δόθηκε στην κυκλοφορία η πολύπαθη παράκαμψη των Μαλλίων.

Σίγουρα ήταν ένα αναγκαίο έργο που επιτέλους θα ανακουφίσει τους οδηγούς ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες με την ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στην περιοχή των Μαλλίων.


Δεν θέλουμε και δεν μας αρέσει να είμαστε γκρινιάρηδες. Αλλά συγγνώμη περιμέναμε τόσα χρόνια, ακούγαμε τόσα και τόσα για τον περίφημο ΒΟΑΚ, δαπανήθηκαν τόσα χρήματα για να δώσουν στην κυκλοφορία αυτό? Εν έτη 2012 πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που μας έδωσαν ένα δρόμο με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και χωρίς διαχωριστικό κιγκλίδωμα? Και θέλουμε να λέμε ότι ανήκουμε στην Ευρώπη? Πρέπει να πούμε και ευχαριστώ για το τίποτα?

Δυστυχώς αυτή είναι οι κοινωνία μας και αυτοί είναι οι πολιτικοί μας. Μας έχουν μάθει στην πείνα και ζητωκραυγάζουμε όταν μας δίνουν μπαγιάτικο ψωμί. Πότε θα μάθουμε ότι έχουμε δικαιώματα που πρέπει να τα διεκδικούμε? Πότε θα ξυπνήσουμε?

Υ.Γ. Ε, Λασιθιώτες μην ξεχάσετε να τρέξετε στις κάλπες για να τους ευχαριστήσετε για τα αναρίθμητα "έργα πνοής" που έχουν κάνει στον νομό οι πολιτευτές μας τα τελευταία 40 χρόνια. Τους είμαστε τρομερά υπόχρεοι.
2 Σχόλια
  1. Μεταφορές Μετακομίσεις Says:

    Έχουμε την δυνατότητα για μεταφορές κάθε είδους αντικείμενου που επιθυμείτε, οπουδήποτε στην Ελλάδα,
    με ασφάλεια, αξιοπιστία και συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.

    Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μας καθιστά πρωτοπόρους στην μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων
    όπως έργα τέχνης, αντίκες, μουσικά όργανα και επαγγελματικά μηχανήματα.

    Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς ή μετακόμισης, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε ολόκληρη τη διαδικασία, από την πρώτη μας επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της παράδοσης στον χώρο σας.

Δημοσίευση σχολίου

abcs