Εσείς ευχαριστείτε τις αρχές...και...

..όλοι εμείς εσάς. Με επιστολή τους τα μαγαζιά που οργάνωσαν το προχθεσινό πάρτυ ευχαριστούν τις αρχές που συνέβαλαν στην οργάνωση του πάρτυ. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει :

"Τα café bars Molo, Οικείο, Αιολικό και Bajamar αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους τοπικούς φορείς της πόλης για την παραχώρηση των απαραίτητων αδειών για την διεξαγωγή της χτεσινής εκδήλωσης στον πεζόδρομο του λιμανιού.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, τον Αντιδήμαρχο κο Ν. Αφορδακό και τον κο Ν. Ατσαλή καθώς επίσης τον κο Ε. Χρονάκη Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, τον Υπαστυνόμο κο. Π. Ζερβάκη και τον Διευθυντή Τροχαίας Αγίου Νικολάου κο. Ι. Παπαλεωνίδα.. Άψογη ήταν η συνεργασία και με τη Λιμενάρχη κα. Δ. Χασιώτη και το προσωπικό του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου καθώς επίσης και με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κο. Καμαράτο και την υπάλληλο κα. Α. Φαγά τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.


Όσον αφορά στο «κλείσιμο» της βραδιάς θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι δικαιολογημένα μας έγινε η σύσταση από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Αστυνομίας καθώς η άδεια μας ήταν μέχρι τη συγκεκριμένη ώρα και έπρεπε να το σεβαστούμε. Επομένως, καλό θα είναι να μην προτρέχουν κάποιοι να κατηγορούν τα όργανα τα οποία κάνουν απλώς τη δουλειά τους, Ευελπιστούμε στο μέλλον οι εκδηλώσεις μας να μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο.

Ζητάμε συγνώμη αν ενοχλήθηκαν κάποιοι από αυτή την υπέροχη βραδιά που επιτέλους «ξύπνησε» την πόλη του Αγίου Νικολάου! Αποδείξαμε ότι δεν υστερούμε σε τίποτα από τις άλλες κοσμοπολίτικες περιοχές (Χανιά, Μύκονο…) και τέτοιες εκδηλώσεις είναι διαφήμιση για τον τόπο μας.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλο αυτόν τον υπέροχο κόσμο που έδωσε ζωντάνια στον πεζόδρομο του λιμανιού μας και για τη δύναμη που μας έδωσε με τα θετικά σχόλια για να συνεχίσουμε. Υποσχόμαστε και άλλες ανάλογες βραδιές στο μέλλον.

Molo Café Bar
Αιολικό
Οικείο
Bajamar"




0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs