Για τα χθεσινά γεγονότα...ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν την χθεσινή ημέρα στην πόλη μας δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι και να μην γράψουμε, μπορεί να έχουμε σηιωπήσει το τελευταίο καιρό όμως πάντα παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις...και το βασικότερο... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ..και θα δείτε πολύ σύντομα τι εννοούμε. Ας πάμε όμως στα χθεσινά γεγονότα..

Όπως πολύ καλά ξέρετε εχθές ξεκινούσε η συνδιάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο βαθύ με την παρουσία του πρωθυπουργού και υπο την οργάνωση του "δικού" μας παιδιού, του κ. Καρχιμάκη. Ο κόσμος βράζει λοιπόν και ως γνωστόν όπου μπορεί διαμαρτύρεται για την πολιτική, η μάλλον για την ανύπαρκτη πολιτική που κάνουν τα εκλεγμένα βλαστάρια μας και που έχουν οδηγίσει τους πολίτες στην εξαθλίωση, όχι μόνο την οικονομική αλλα και την προσωπική αφού δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στον πολίτη και ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.



Παρόλο που η ακρηβή ώρα άφιξης του πρωθυπουργού ήταν άγνωστη, είχε κανονιστεί ώρα συγκέντρωσης για ειρινική πορεία και διαμαρυρία η 16:30. Η έξυπνη λοιπόν η αστυνομία άκουσον άκουσον είχε κλείσει το δρόμο προς σητεία στο κόμβο του σταυρού ώστε να σπάσει το κόσμο και να τους αποτρέψει να πάνε στο βαθύ για τη διαμαρτυρία, κάτι που κατάφερε εν μέρη αφού αρκετοί ήταν αυτοί που έφευγαν. Δημιούργησε μποτιλιάρισμα και νεύρα σε οδηγούς που θέλαν να πάνε και να έρθουν προς Σητεία και φυσικά απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πραγματικά άχρηστοι άνθρωποι τη διοικούν και τη στελεχώνουν. Τραγικό παράδειγμα οι 3 τροχονόμοι στο κόμβο που δεν μπορούσαν να συνενοηθούν και να ρυθμίσουν τη κυκλοφορία!! Το είδαμε και αυτό...

Ο κόσμος πάντως που ήθελε να φτάσει και να διαμαρτυριθεί έφτανε στο βαθύ με παράκαμψη που βρίσκεται στο δρόμο προς Κριτσά απλά αντι για 7 λεπτά έκανε 17, και με την αστυνομία μάλιστα να υποδικνύει που ακριβώς να πάει για να περάσει...! Εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει η λειτουργία αυτού του κράτους και αυτών που το απαρτίζουν...δυστυχώς!

Τι έγινε τώρα το βαθύ...ο κόσμος αρχικά ηταν γύρω στα 200-300 άτομα και με τα ματ να έχουνε μπλοκάρει την είσοδο για το ξενοδοχείο που όπως ηταν λογικό και ο κόσμος να είναι πάνω στο δρόμο με τα αμάξια να διέρχονται κανονικά...αίσθηση κινδύνου δηλαδή 0 απο την αστυνομία, μια αστυνομία που είναι εξοργιστική και σε καμία περίπτωση δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει δηλαδή να τιρεί τους νόμους και να προστατέυει τον πολίτη.

Εν τέλη τι έγινε? Κατάφεραν μια ειρινική πορεία διαμαρτυρίας και χωρίς κανένα απολύτως λόγο να τη σπάσουν, και στο τέλος με τακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές να ρίξουν ξύλο και δακρυγώνα στους πολίτες, στους συμπολίτες μας, αυτούς τους λίγους έστω που είχαν απομείνει μέχρι τις 9. Το τι μαλακίες, και μας συγχωρείτε για την έκφραση, ακουγόντουσαν απο τα χείλη των αξιωματικών της αστυνομίας δεν λέγεται... είναι απλά εξοργιστικοί και απαράδεκτοι!

Ευθύνες για την όλη κατάσταση έχει σίγουρα ο Μιχάλης Καρχιμάκης που εκτός απο εριστικός και τραγικός είναι πλέον ανεπιθύμιτος σε πολύ κόσμο στο νομό, παρόλο που έχει κάνει ενα κάρο ρουσφέτια όλα αυτά τα χρόνια... δυστηχώς ο χρόνος σας τελείωσε κ. Καρχιμάκη και εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας και θα σας τα λέμε όπως πρέπει. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον τόπο μας αλλά ακόμα χειρότερα κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη λογική μας, τη συνείδησή μας και τη προσωπικότητα μας...κούνια που σας κούναγε!

κ.Καρχιμάκη δεν ξέρουμε αν λύσατε τα θέματα που είχατε για τον Αραβικό κόσμο και ούτε μας ενδιαφέρει... το σίγουρο όμως είναι οτι είστε ανίκανος να λύσετε και να διοικήστε πολύ απλούστερα προβλήματα. Στο "κουκούλωμα" όμως και στο ρουσφέτι πρώτος...
0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs