Πρωτότυπη ιδέα για τους σκύλους...


Θα μου πείτε τώρα και δικαίως βέβαια , τόσα προβλήματα έχουμε στην καθημερινότητα μας ( οικονομική κρίση , ανεργεία , ακρίβεια κλπ ) και θα ασχολούμαστε με τα αδέσποτα και με τα περιττώματα των σκύλων ;; Δεν σας αδικώ , αλλά ας το θέσουμε λίγο διαφορετικά το θέμα . Πόσες φόρες θέλετε να χαλαρώσετε και να πάτε μια βόλτα στον παραλιακό , είτε στην μαρίνα , είτε μέχρι το μπουρούνι ...
και δεν αντιδράσατε στην δυσοσμία περιττωμάτων σκύλων ;
Απευθυνόμενος κυρίως σε αυτούς που έχουν σκύλους και τους κάνουν καθημερινά βόλτα , θα ήταν καλή ιδέα ήταν να κρατάνε οι ίδιοι σακουλίτσες για να μαζεύουν τα περιττώματα τους είτε σε συνεργάσια με την φιλοζωική εταιρεία της πόλης μας να τοποθετηθούν σακουλίτσες σε ορίσμενα σημεία .
Επίσης να κάνω μόνος μου τον δικηγόρο του διαβόλου και πάλι και να αναφέρω ότι , ωραία καθαρίσαμε από τους κατοικίδιους σκύλους , αλλά με τους δεκάδες αδέσποτους τι θα κάνουμε ; Και αυτοί δεν βρωμίζουν το μέρος ; H απάντηση είναι ότι τουλάχιστον κάποια μέλη της φιλοζωικής ( που να σημειώσουμε ότι απαρτίζεται κυρίως από αλλοδαπές κυρίες ) κατά καιρούς κάνουν στηρώσεις σε αυτά τα ζώα έτσι ώστε να μην εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα ο αριθμός τους .
Σαν τελική συμβουλή λοιπόν , ας απολαμβάνουμε περισσότερο τις ομορφιές του τόπου μας με βόλτες που θα έχουν λιγότερα εμπόδια και μυρωδιές .
abcs