Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Δήμου

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου για τις υπηρεσίες που προσφέρει:
*Αιτήματα / Καταγγελίες Πολιτών Μέσα από την υπηρεσία αυτή έχετε την δυνατότητα να υποβάλλετε αιτήματα ή προτάσεις προς το Δήμο, αλλά και καταγγελίες που αφορούν παραλήψεις και λανθασμένες ενέργειες του Δήμου.

*Αιτήσεις Πιστοποιητικών Μέσα από αυτήν την υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε αίτηση για κάποιο πιστοποιητικό και να μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε στιγμή σε τι κατάσταση βρίσκεται το αίτημά σας. Σας παρέχεται επίσης η δυνατότητα να επιλέξετε τον τόπο και τον τρόπο παραλαβής που επιθυμείτε. Σας επισημαίνουμε ότι για να αποκτήσετε πρόσβαση στην συγκεκριμένη υπηρεσία, έπειτα από την ηλεκτρονική εγγραφή σας θα πρέπει να προσέλθετε στο Δήμο έτσι ώστε να σας αποδοθεί το δικαίωμα χρήσης της.
*Πληρωμή Προστίμων Κ.Ο.Κ. Μέσα από αυτήν την υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές των κλήσεων προστίμων ΚΟΚ που έχετε από την Δημοτική Αστυνομία προς το Δήμο μέσω Web Banking.
*Πληρωμή Δημοτικού Φόρου Μέσα από αυτήν την υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές του Δημοτικού σας Φόρου 2%-5% προς το Δήμο μέσω Web Banking. Σας επισημαίνουμε ότι για να αποκτήσετε πρόσβαση στην συγκεκριμένη υπηρεσία, έπειτα από την ηλεκτρονική εγγραφή σας θα πρέπει να προσέλθετε στο Δήμο έτσι ώστε να σας αποδοθεί το δικαίωμα χρήσης της.
*Αποφάσεις Μέσα από αυτήν την υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε όποτε επιθυμείτε για τις αποφάσεις που έχει πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου για θέματα που αφορούν την περιοχή σας.

Ποτέ δεν λειτούργησαν.

Είναι αλήθεια ότι δαπανήθηκε το ποσό των 20,000 ευρώ γι’ αυτό το απλό πρόγραμμα που διατίθεται δωρεάν και μετά μπορεί κάποιος ειδικός να κάτσει και να το τροποποιήσει και να το γεμίσει με 500-1000 ευρώ? Η δε εταιρεία που το πούλησε ήταν από την Θεσσαλονίκη και όχι ντόπια.

Πηγή : http://blog.vasilakism.gr/?p=10143
abcs