ΑΟ Κριτσάς - ΑΟΑΝ 1-5 σε φιλικό

Τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες συνέχισε χθες ο ΑΟΑΝ στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Κριτσάς απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 5-1.

Η ομάδα του Γιάννη Νταουσιάνη μετά το ξεκίνημα και την πρώτη καλή ευκαιρία που ανήκε στους γηπεδούχους στο 1' όταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Καπελάκη απέκρουσε ο Μπροκαλάκης, επέβαλε το ρυθμό της δείχνοντας θετικά δείγματα γραφής και της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην προετοιμασία από το τεχνικό τιμ.
Οι «κυανόλευκοι» πάτησαν πρώτη φορά με αξιώσεις στην περιοχή στο 3' όταν ο Σταυρακάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Φαγάς έπιασε την κεφαλιά όμως ο Τζώρτζης μπλόκαρε. Ο ΑΟΑΝ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και τελικά στο 17' βρέθηκε μπροστά στο σκορ όταν ο Γκερδούκι με πολύ ωραίο τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα, 0-1. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου δέκα λεπτά αργότερα (27') έφτασε και σε δεύτερο τέρμα όταν από εξαιρετική μπαλιά του Σταυρακάκη ο Παπαγιαννάκης έφυγε από τα δεξιά πέρασε και τον Τζώρτζη και πλάσαρε για το 0-2. Οι παίκτες του Ηλία Τζώρτζη έφτασαν κοντά στο γκολ στο 33' όταν ο Κ. Μαρκάκης έκανε το σουτ από τα δεξιά της περιοχής με τον Μπροκαλάκη όμως να το αρνείται. Τελικά η μείωση του σκορ ήρθε για τον ΑΟ Κριτσάς στο 36' όταν Κ. Μαρκάκης και Φανουράκης άλλαξαν ωραία τη μπάλα ο πρώτος σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μουτάκη και τον Μουσουράκη να δείχνει πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Κ. Μαρκάκης για το 1-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο β' μέρος η υπεροχή του ΑΟΑΝ ήταν καθολική και έφτασε πολύ γρήγορα και σε τρίτο γκολ, όταν στο 48' ο Σταυρακάκης μέσα από την περιοχή και δεξιά με εξαιρετικό πλασέ εν στάση έστειλε τη μπάλα στο απέναντι παραθυράκι, για το 1-3. Οι ευκαιρίες ακολούθησαν η μία την άλλη για τον ΑΟΑΝ με τους Σταυρακάκη στο 53', 55' και το 72', Φαγά στο 56', Παπαγιαννάκη στο 58', Λάπα στο 66' και Χατζιάι στο 75', όμως πότε ο Τζώρτζης και πότε το κακό τελείωμα των παικτών του παρά τις πολύ καλές ομαδικές προσπάθειες και συνεργασίες δεν τους επέτρεψε να φτάσουν και σε άλλο γκολ με αποκορύφωμα το οριζόντιο δοκάρι του Λάπα στο 78'. Τελικά στο 79' και το 85' η ομάδα του Αγίου Νικολάου βρήκε ακόμα δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Κεφαλούκος με τα πολύ δυνατά πόδια που έχει έκανε δύο σουτ από το ύψος της περιοχής χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Τζώρτζη για να έρθει έτσι το τελικό, 1-5.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μουσουράκης.
ΑΟ ΚΡΙΤΣΑΣ (ΗΛΙΑΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ): Τζώρτζης, Χατζιάι, Κοκολάκης, Μ. Μαρκάκης, Κ. Μαρκάκης, Παπαθεοδωρόπουλος, Δ. Γρηγοράκης, Δέλιος, Μαυράκης, Φανουράκης, Καπελάκης. Έπαιξαν ακόμα για την Κριτσά οι: Μ. Β. Αφορδακός, Παπαδούλης, Παπαδογιαννάκης, Βιδάκης, Τζον, Ν. Γρηγοράκης, Περάκης, Καρακυρίτσης.
ΑΟΑΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ): Μπροκαλάκης, Μουτσάι, Λαζαρίδης, Μουτάκης, Καουκάκης, Παπαγιαννάκης, Άρχος, Φαγάς, Σταυρακάκης, Κόλλιας, Γκερδούκι. Έπαιξαν ακόμα για τον ΑΟΑΝ οι: Φιορέτζης, Τσάγκας, Χατζιάι, Λάπας, Μαριανάκης, Μακράκης, Κεφαλούκος, Δετοράκης, Φουνουλάκης, Χαλίλι, Μερκούρης.

Πηγή : www.anatolh.com
0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs