Ο Γιάννης Χαρούλης στο ARK festival στο Τεχνόπολις στο Γκάζι: Αποκλειστικά βίντεο!


Στα πλαίσια του διήμερου ARK festival που διοργανώθηκε στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στο Τεχνόπολις στο Γκάζι, το Μεραμπέλο είχε την τιμητική του αφού ένας από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν ήταν ο δικός μας Γ. Χαρούλης.


Ο Γιάννης τραγούδησε κρητικά και έντεχνα τραγούδια και ενθουσίασε τους χιλιάδες κόσμου που τον αποθέωσαν.  




Ιδιαίτερα έκδηλος  ήταν ο ενθουσιασμός του κόσμου για τα κρητικά τραγούδια που πάντα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του, καθώς ο Χαρούλης ποτέ δεν ξεχνά να τραγουδάει για το Λασίθι!



Ο Χαρούλης ήταν αντάξιος με τους επί πολλά χρόνια καταξιωμένους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στο φεστιβάλ, όπως ο Παύλος Παυλίδης (από το συγκρότημα Ξύλινα σπαθιά) και ο Γιάννης Αγγελάκας (από το θρυλικό συγκρότημα Τρύπες)! Ο Χαρούλης έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό ανά την Ελλάδα και εμείς πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι, που από την περιοχή μας έχει βγει ένας τόσο αξιόλογος καλλιτέχνης που πρεσβεύει τόσο άξια την καλή ποιοτική (και κρητική) μουσική.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη μέρα του φεστιβάλ ήταν 
sold out με πολύ κόσμο να είναι απογοητευμένος που δεν μπόρεσε να απολαύσει τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.


Ευχαριστούμε την αναγνώστρια που μας έστειλε τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Eδώ στην περιοχή μας είναι γνωστό πόσο τον στηρίζουμε και είναι καλό να βλέπουμε την ανταπόκριση που έχει και εκτός Κρήτης!

Για άλλη μια φορά, Γιάννη σε ευχαριστούμε!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs