Σχετικά με το χλοοτάπητα στο γήπεδο Λακωνίων

Επιστολή του Καρχιμάκη για το χλοοτάπητα Λακωνίων...τα αυτονόητα δηλαδή που πρέπει να γίνουν και η πολιτεία παραμελεί προσπαθούμε να τα παρουσιάσουμε σαν έργο....σας θυμίζουμε το ποστ που είχαμε βάλει για να δείτε την κατάσταση του γηπέδου : http://mantraki.blogspot.com/2010/08/blog-post_13.html .

Διαβάσαμε λοιπόν σήμερα οτι : Ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης απέστειλε στον υφυπουργό Πολιτισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη επιστολή σχετικά με την υλοποίηση του έργου «τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Λακωνίων. Αναφέρει:

Αγαπητέ Γιώργο,
Με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας, εγκρίθηκε η προμήθεια τεχνητού χλοοτάπητα για το έργο «τοποθέτηση πλαστικού Χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην περιοχή Λακώνια» στο Δήμο Αγίου Νικολάου της Κρήτης.
Το έργο αυτό, είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» και έχει προϋπολογισμό 200.000 €.
Λαμβάνοντας υπόψη, τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή για σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και ειδικότερα για ποδοσφαιρικό γήπεδο, στο οποίο θα μπορούν ν' αθλούνται οι νέοι και οι τοπικές ομάδες με ασφάλεια, θα ήθελα να σε παρακαλέσω στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σου, να ενεργοποιήσετε την πίστωση, ώστε ο Δήμος Αγίου Νικολάου, να προχωρήσει άμεσα και απρόσκοπτα στην υλοποίηση του σχετικού έργου.
Φιλικά
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

Πηγή : http://www.anatolh.com
1 Σχόλιο
  1. Ανώνυμος Says:

    tora ton ... piese ton yfipourgo!

Δημοσίευση σχολίου

abcs