Ο Σεπτέμβριος μας πάει πολύ!

Αναμφισβήτητα ο Άγιος Νικόλαος είναι μια καθαρά καλοκαιρινή πόλη, με χρώματα και τοπία που δεν συναντώνται εύκολα. Όμως τις τελευταίες φθινοπωρινές-μελαγχολικές μέρες διαπιστώσαμε ότι η πόλη μας είναι εξίσου όμορφη και το φθινόπωρο. Έχει μία άλλη γοητεία που από ότι φαίνεται έχουν αρχίσει να εκτιμούν και οι επισκέπτες της πόλης μας.


Με μεγάλη χαρά (αλλά και έκπληξη) φέτος διαπιστώνουμε ότι παρ' ότι ο Σεπτέμβρης βαδίζει προς το τέλος του η πόλη μας σφύζει από ζωή! Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι βλέπουμε περισσότερους τουρίστες τώρα από ότι του πρώτους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ η φετινή χρονιά παρά τους κακούς οιωνούς φαίνεται ότι δεν θα έχει τόσο αρνητική αποτίμηση.

Είχαμε ήδη αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο μας (Μετατόπιση τουριστικής περιόδου;;) ότι η φετινή τουριστική σαιζόν φαίνεται να μετατοπίζεται προς τους φθινοπωρινούς μήνες και από ότι φαίνεται επαληθευτήκαμε! Εμείς πάντως θα πούμε ότι οι καιρικές συνθήκες πλέον ευνοούν την μετατόπιση της τουριστικής σαιζόν ακόμα περαιτέρω ίσως και μέχρις τις αρχές Δεκεμβρίου!!! Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι αλλοδαποί επισκέπτες της πόλης μας θα το εκτιμήσουν αφού δυσανασχετούν ιδιαίτερα με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Υ.Γ. Μπόνους της όμορφης σημερινής φθινοπωρινής ημέρας ήταν η μισάωρη διακοπή ρεύματος που έδωσε ένα ρομαντικό και νοσταλγικό χαρακτήρα στην όμορφη, μικρή μας πόλη!
1 Σχόλιο
  1. WORK INFORM Says:

    Μπράβο...όποιος κ αν το έγραψε..
    Να μην ξεχνάμε το πλούτο μας και τα αυτονόητα..

Δημοσίευση σχολίου

abcs