" Όλα στο φως" από τον Μ. Βασιλάκη

"Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Δημαρχία Κουνενάκη έστειλε στα δικαστήρια αρκετό κόσμος για το θέμα του ελλείμματος στη ΔΕΠΑΜΑΝ. Ανάμεσα τους αρκετά στελέχη, φίλοι και υποστηριχτές του συνδυασμού Τσουκάκη.


Ανάμεσα στους διωκόμενους και η κόρη του Μιχάλη Σγουρού, ο οποίος  οργάνωσε μάζωξη στη καφετέρια «Αστέρια» με στόχο τη στήριξη Κουνενάκη. Αραγε είχε δίκιο ο κ. Κουνενάκης; Η κόρη του ορθώς διώκεται και ο Σγουρός κάνει υπέρβαση; Υπάρχει άλλος λόγος;
Βασικός  βέβαια παράγοντας σε όλη αυτή την ιστορία, ο Αντιδήμαρχος Αικατερινάκης, λογιστής της ΔΕΠΑΜΑΝ την επίμαχη περίοδο ο οποίος «δεν ήξερε, δεν γνώριζε» τίποτα για όσα συνέβαιναν…
Πριν λίγο (17:30 απόγευμα Παρασκευής) είδα σε ένα τραπέζι τους Σγουρό Μιχάλη, Πεπόνη Μανόλη, Σταυρακάκη Μιχάλη (Πρόεδρο ΝΕ Νέας Δημοκρατίας) και Δανδουλάκη Γιάννη (Τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας) να κουβεντιάζουν.
Κατανοώ την αγωνία της Νέας Δημοκρατίας να βρει υποψήφιο. Κατανοώ επίσης τηνανικανότητα κάποιων να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους. Ελπίζω τουλάχιστον να έχουν μια καλή δικαιολογία για στελέχη και ψηφοφόρους τους θύματα των πολιτικών διώξεων Κουνενάκη.
Από την άλλη, καθόλου δεν είναι τυχαίο πως τα πρόσωπα που εκλήθησαν ήταν θετικά (ή έστω αναποφάσιστα, που προσπαθούν να τα ψήσουν) για το πρόσωπο Κουνενάκη.
Θα ήθελα πάντως να είμαι παρών στο δικαστήριονα δω από πια μεριά θα κάθονται όλοι οι παραπάνω. Δίπλα στον Κουνενάκη ή δίπλα στους πολιτικά διωκόμενους; Οπου και να κάθονται, σημασία δεν θα έχει μια και φαίνεται πως ζούμε στην εποχή που ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του. Τα προσωπικά συμφέροντα πάνω απ’ όλα και όλους…
Επειδή όμως η κοινωνία του Αγίου Νικολάου πρέπει να γνωρίζει κάποια πράγματα, εγώ εδώ είμαι να τα αποκαλύψω. Ολα στο φως. Ειδικά για πρόσωπα που είχαν ή έχουν δημόσια αξιώματα. Διαφάνεια ζητούν οι πολίτες και θα την έχουν. Διαφάνεια σε όλα και για όλους. Να ξέρει ο κόσμος ποιοι στηρίζουν τον Κουνενάκη. Ελπίζω να μην ενοχληθούν οι αγαπητοί μου φίλοι για τις αποκαλύψεις. Η αλληλεγγύη είναι αμοιβαία…"


και συνεχίζει...


" .... μετά από αρκετή κουβέντα που έγινε,όπως πληροφορήθηκα αποφασίστηκε ομόφωνα στις όποιες συζητήσεις γίνουν με τον Κουνενάκη, προϋπόθεση για τη πιθανή συνεργασία να είναι η διακοπή των διώξεων στο πρόσωπο μου, αλλά και η αποκατάσταση του Λουκά Χαλκιαδάκη ο οποίος ουσιαστικά είχε εκδιωχθεί από την μαρίνα (ΔΕΠΑΜΑΝ).
Είναι ένα ηθικό ζήτημα που δεν μπορεί να παραβλεφθεί και χαίρομαι που έστω και την ύστατη στιγμή τέθηκε. Οχι κύρια για το αποτέλεσμα που μπορεί να έχει αυτή η απόφαση, αλλά γιατί δείχνει πως δεν έχουν όλα ισοπεδωθεί…"

πηγή: http://blog.vasilakism.gr/

1 Σχόλιο
  1. Ανώνυμος Says:

    Mas exei kourasei h akatasxeti mpourdologia tou kyriou basilaki kai ton omion tou. Oloi gnorizoume to poion tou, enas afisokolitis tiS Neas Dimokratias htan kai einai, mono pou aanptyxthike texnologika kai tin afisokolisi tin kainei pleon sto internet. Den xexnaei kanenas tis doxes tou me tis afisokolisis kai ta mpaglaromata pou ekane me touw pasokous!!!!.
    Kalo einai loipon na mhn anaferetai se enoies pou den gnorizei opos "ola sto fos" giati den tou tairiazoun. Kai kalo tha htan na katalabei oti auto pou endiaferei tous politew autis tiw polis einai h eymeria kai poiotita zohs kai oxi mpourdologia kai h anohsia tou kathe komatoskilou!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

abcs