"Τους έχω βαρεθεί..."

           


Η φετινή προεκλογική περίοδος στον δήμο Αγίου Νικολάου είναι ιδιαίτερα έντονη και το παρασκήνιο για τους υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς σύμβουλους ήταν πολύ καυτό. Μετά από μια εκτεταμένη περίοδο διαβουλεύσεων επί διαβουλεύσεων, παραιτήσεων, κατηγοριών και ότι άλλο μπορούσε κανείς να φανταστεί τελικά οι υποψήφιοι βρέθηκαν και χθες παρουσίασαν τις υποψηφιότητες τους στην εκπομπή "Κρήτη σήμερα" στο Κρήτη TV (για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το τοπικό debate πατήστε εδώ).


Εμείς τι να πούμε? Ότι αυτά τα έχουμε ξανακούσει?  Ότι οι δύο εκ των τριών συνδυασμών φαίνεται να συμφωνούν απόλυτα στις απόψεις τους οπότε αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο κατεβαίνουν ως διαφορετικοί συνδυασμοί?  Ότι και την επόμενη τετραετία θα φάμε ξαναζεσταμένο φαΐ εκτός και αν γίνει η μεγάλη έκπληξη?  Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας. 

Ευχαριστούμε το αναγνώστη που με βάση το χθεσινό debate μας ζήτησε να αφιερώσουμε σε υποψηφίους (και μη) το παρακάτω τραγούδι.


6 Σχόλια
  1. Ανώνυμος Says:

    Ακριβώς αυτό: Τους έχω βαρεθεί! Αερολογίες και ουσία μηδέν. Πάλι καλά που υπάρχει και ο Χατζηδάκης.

  2. Ανώνυμος Says:

    Φοβερές κουβέντες ακόυστηκαν χτες!!!!!

    1) Μάθαμε από τον τωρινό δήμαρχο ότι είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να δανειζόμαστε για να πληρώνει ο Δήμος τη μισθοδοσία!!! ΄

    2)Μάθαμε από τον Καρατσή ότι αν πληρώσουν οι καταστηματάρχες κανονικά τα τέλη τους για τα τραπεζοκαθίσματα, τότε θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα του Δήμου!!!!!

    3) Μάθαμε από τον Χατζηδάκη ότι μόλις βγει δήμαρχος θα μειώσει τα δημοτικά τέλη, ενώ ο Δήμος χρωστάει και η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι θα περικόψει 3 δισ ευρώ από τη χρηματοδότηση των Δήμων!!!!

    Το πιο φοβερό απ' όλα είναι ότι ένας από τους τρεις θα είναι δήμαρχος στην πόλη μας!!
    Άλλα τέτοιοι είμαστε και εμείς... Οι πολίτες έχουν και τους πολιτικούς που τους αξίζουν!!!

  3. Ανώνυμος Says:

    Τα πορτοκάλια του χωριού χωράνε σε βαπόρι
    Ό,τι σκατά 'ναι ο Δήμαρχος είναι κι οι ψηφοφόροι.

  4. Ανώνυμος Says:

    Οπότε τι κάνουμε?
    Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή η διέξοδος από αυτό που περιγράφετε?

  5. Ανώνυμος Says:

    Αγαπητοί φιλοι εν διαδυκτίω δυστυχώς η δημοκρατία είναι συμμετοχικό παιχνίδι. Όταν καθόμαστε και κοιτάμε ή περιμένουμε από δηθεν και φελλούς να βγάλουν τα κάστανα απ' τη φωτιά ότι βγάλουν μάλλον θα το μοιραστούν με την παρέα τους για να είμαι επιεικής με τον όρο. Δυστυχώς...

  6. Ανώνυμος Says:

    Αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι η περιοχή μας έχει βγάλει νέα, άξια παιδιά με πολλές γνώσεις και σπουδές που μπορούν να προσφέρουν σε αυτό τον τόπο. Αυτούς χρειαζόμαστε. Δυστυχώς όμως αυτοί οι Μεραμπελιώτες ή έχουν φύγει από την περιοχή ή απλά δεν συμμετέχουν, κάτι που προσωπικά το καταννοώ αφού όπως είδαμε με τον χειρότερο τρόπο στις φετινές εκλογές τα κόμματα κινούν τα νήματα και σε τοπικό επίπεδο. Επομένως όπως λέει ο φίλος παραπάνω μας έχουν μείνει οι φελλοί...

    Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα από την άλλη είναι ότι τα τοπικά blogs μας δίνουν την ευκαιρία να εκφραστούμε ελέυθερα κάτι που είμα σίγουρος ότι αρκετοί από αυτούς που γράφουν δεν θα το έκαναν επώνυμα, γιατί ναι μεν ελευθερία και δημοκρατία έχουμε αλλά μου φαίνεται ότι δυστυχώς την έχουμε μόνο στα λόγια. Είδατε τι έγινε στο ΠΑΣΟΚ Λασιθίου, για όποιον τολμούσε να εκφράσει θέση αντίθετη με αυτή του κόμματος.

    Αυτό που φαίνεται επίσης είναι ότι ο κόσμος ξεκινάει να ξυπνάει και το τέλος του φανατικού πολιτικού οπαδισμού φαίνεται να φτάνει στο τέλος του. Ίσως και αυτό να οφείλεται εν μέρη στο ότι ο καθένας μας πλέον έχει το θάρρος να μιλήσει έστω και καλύμένος με την μάσκα της ανωνυμίας. Οπότε προς το παρόν κοιτάμε αφού δεν μας έχει μείνει τίποτα άλλο να κάνουμε και ας ελπίσουμε ότι χωρίς να το καταλάβουμε έχουμε ξεκινήσει ήδη την δική μας επανάσταση: του καναμπέ και του PC μεν, επανάσταση δε.

Δημοσίευση σχολίου

abcs