Ηλεκτροφωτισμός της Σπιναλόγκα (επιτέλους)

Οριστική δημοπράτηση του έργου του Ηλεκτροφωτισμού του φρουρίου της Σπιναλόγκα προϋπολογισμού 1.575.000 ευρώ ( + Φ.Π.Α.) με άνοιγμα προσφορών για την τελική ανάθεση του έργου στον ανάδοχο που θα το εκτελέσει στις 23-11-2010.
 Σε συνάντηση που είχε ο Βουλευτής Λασιθίου και Γραμματέας του Ε.Σ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Λάμπρου σχετικά με την δημοπράτηση του έργου του Ηλεκτροφωτισμού του φρουρίου Σπιναλόγκα, ο κ. Λάμπρου ενημέρωσε τον κ. Καρχιμάκη ότι στις 30/10/2010 δημοσιεύεται η Διακήρυξη του Έργου στις εφημερίδες Κέρδος, Ελεύθερος Τύπος και ΑΝΑΤΟΛΗ.
Το δε άνοιγμα των προσφορών για την τελική ανάθεση του έργου στον ανάδοχο που θα το εκτελέσει θα γίνουν στις 23/11/2010.
Το Έργο είναι προϋπολογισμού 1.575.000 ευρώ που με το Φ.Π.Α.  θα φτάσει τα 2 εκατ. Ευρώ.
Το Έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με απόφαση του Υποψηφίου Περιφερειάρχη και τότε Υφυπουργού Οικονομίας κ. Σταύρου Αρναουτάκη και εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΕΠΑΕ.

πηγή: www.2810.gr
1 Σχόλιο
  1. Ανώνυμος Says:

    Επιτέλους! Δεν θα πλήττουν τα βράδια οι πελάτες των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων που έχουν περιφράξει τις απέναντι παραλίες αντικρύζοντας το σκότος...
    Συγχαρητήρια στον Καρχιμάκη. Ήταν μια καλή αναπτυξιακή πρόταση για την περιοχή και τη χώρα μας κατ' επέκταση.

Δημοσίευση σχολίου

abcs