ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΕΗ

Το περιστατικό αυτό το έζησα σήμερα και ήταν η πρώτη μου φορά που ένιωσα αυτό το συναίσθημα.
Ολο το πρωί σήμερα, δεχόμουν καταγγελίες από οικογενειάρχες αλλά και επαγγελματίες για διακοπές ρεύματος αλλά και για πλήρη αφαίρεση των μηχανισμών ηλεκτροδότησης λόγω χρέους από 150 έως και 500 ευρώ.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, αλλά ο τρόπος με τον οποίο γινόταν αυτό. Ο «εργολάβος» ο οποίος δουλεύει με ποσοστά επί των αριθμών διακοπών ρεύματος που θα κάνει ημερησίως, σαν τον κλέφτη και χωρίς τουλάχιστον να διαθέτει ανθρώπινα συναισθήματα, ώστε να ειδοποιεί όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι τους, έκοβε και αφαιρούσε μηχανισμούς και φυσικά καταλαβαίνετε τη συνέχεια.
Το μεσημέρι που γύρισα στο δικό μου σπίτι, με μεγάλη μου έκπληξη, αντιλήφθηκα ότι είχε κάνει το ίδιο και στο δικό μου σπίτι, για ποσό το οποίο είχε πληρωθεί στην ΔΕΗ στις 14 Σεπτεμβρίου 2010 μέσω alpha web-banking αλλά επειδή το ποσό κρατήθηκε με valeur 3 ημερών το σύστημα της ΔΕΗ καθυστέρησε να ενημερωθεί.
Σημειωτέον ότι ο λογαριασμός ήταν έναντι και όχι εκκαθαριστικός.
Ολα αυτά φάνηκαν και στο σύστημα πληρωμών της ΔΕΗ Αγίου Νικολάου όπου και επισκέφθηκα και πράγματι οι κυρίες που εργάζονται εκεί, το διαπίστωσαν και αυτές.
Με όσους κι αν μίλησα με έστελναν με παραπομπή στον υπεύθυνο καρεκλάτο κο Πατεράκη.
Μπράβο και συγχαρητήρια κε Πατεράκη. Είστε σπουδαίος προιστάμενος.
Αυτή είναι η ΔΕΗ στον Αγιο Νικόλαο, έτσι συμπεριφέρεται και μετά θέλει να ζητά και την κοινωνική μας υποστήριξη για όλα αυτά που έρχονται.

Βαγγέλης Βαρνακιώτης

Παρακαλούμε κατεβάστε το Ηχητικό απόσπασμα από την καταγγελία.

3 Σχόλια
  1. Ανώνυμος Says:

    Γεγονος νουμερο 1: Οι μεγαλυτερες ΑΠΑΤΕΣ στον Ελληνικο χωρο ειναι ΙΚΑ - ΤΕΒΕ - ΔΕΗ - ΟΑΕΔ , ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ .
    Γεγονος νουμερο 2: Οι παραπανω τρεις Οργανισμοι και μια Εταιρεια (η ΔΕΗ ειναι ΕΤΑΙΡΕΙΑ και οχι Οργανισμος)εκτος απο απατες , διαθετουν και την πλεον αντιδημοκρατικη εως ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ νοοτροπια λειτουργιας με ιδιαιτερη εμφαση στη ΔΕΗ , η οποια ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ καθε λιγο και λιγακι υπερογκες αυξησεις στα τιμολογια της , στελνοντας τους Ελληνες στο φτωχοκομειο ,για μηδαμινες εως ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ υπηρεσιες , ωστε με τα δικα μας λεφτα να μπορει να πληρωνει εργολαβους της ντροπης να κανουν τις βρωμοδουλειες της . Το Συμβουλιο της Επικρατειας και ο Αρειος Παγος εχουν κυρηξει τις εισπρακτικες τακτικες των τραπεζων - μεσω εταιρειων - παρανομες και καταχρηστικες . Γιατι οχι και για την ΔΕΗ ? Για να μπορουν οι διαφοροι διευθυνοντες συμβουλοι να παιρνουν μπονους χιλιαδων ευρω απλα και μονο για να καθονται στην καρεκλα τους ? Μπορει καποιος να μας πει, οταν παθαινουμε σοβαρες ζημιες απο τις διακοπες στο ρευμα η τις βυθισεις της τασης ποιος μας αποζημιωνει ? Σιγουρα οχι η ΔΕΗ , ο πιο τοκογλυφικος και ληστρικος δαιμονας της τσεπης του Ελληνα πολιτη . Μπορει καποιος να μας πει , γιατι ενω το εργοστασιο στου - κατα κυριο Σημιτη - διαολου τη μανα εγινε για να μην εχουμε ξανα προβλημα ηλεκτροδοτησης , οι διακοπες ρευματος συνεχιζονται ανελλιπως χειμωνα - καλοκαιρι ?
    Κυριοι της ΔΕΗ , αν εχετε την εντυπωση οτι εισαστε κρατος εν κρατει , εισαστε αλλου νυχτωμενοι , και κοντοσιμωνει η ωρα που θα το πληρωσετε κι εσεις και οι υπολοιποι ανικανοι του δημοσιου τομεα.........

  2. Ανώνυμος Says:

    Δηλαδη μας λες τωρα οτι για 3 μερες που καθυστερησε ο λογαριασμος κοψανε το ρευμα μαλλον μας δουλευετε ειστε και χρηστης web

  3. Ανώνυμος Says:

    giafto leo na poume nai stin prasinh energeia kai na afisoume tin deh na kourevete...

Δημοσίευση σχολίου

abcs