Ian Hislop-μια εμφάνιση έκπληξη στο ΝΗΣΙ

Όλοι προσέξατε στην αρχή του πρώτου επεισοδίου από το ΝΗΣΙ την εμφάνιση του πατέρα της Αλέξις, ο οποίος είναι προφανέστατα Άγγλος.

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι ο εν λόγω κύριος είναι o Ian Hislop, σύζυγος της Victoria Hislop η οποία έγραψε το ΝΗΣΙ.
Ο Ian Hislop είναι πολύ διάσημος δημοσιογράφος στην Αγγλία, ο οποίος τα τελευταία 20 χρόνια παρουσιάζει την εκπομπή Have I Got News For You στο BBC. Είναι ένα πολύ αναγνωρίσιμο πρόσωπο στην Αγγλία. Στην προβολή του πρώτου επεισοδίου που προβλήθηκε στην λίμνη του Αγίου Νικολάου ακούσαμε πολλά επιφωνήματα έκπληξης από Άγγλους που βρίσκονταν στην εκδήλωση μόλις τον αντίκρισαν στην (μεγάλη) οθόνη.

Nα σας πούμε και ένα μικρό κουτσομπολιό. Στην Αγγλία το βιβλίο The Island αποτελεί best seller τα τελευταία 5 χρόνια έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία (μάλιστα οι Times συμπεριέλαβαν το βιβλίο στην λίστα με τα 100 σπουδαιότερα βιβλία της δεκαετίας).  Παρ' όλα αυτά και επειδή πάντα υπάρχουν καλοθελητές (όχι δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των Ελλήνων αυτό!), η Hislop στην Αγγλία κατηγορήθηκε από μερίδα του τύπου ότι ευνοήθηκε από το γεγονός ότι ο άντρας της είναι ένα τόσο γνωστό και αγαπητό πρόσωπο και πως το βιβλίο δεν θα είχε την ίδια εξέλιξη χωρίς τις "πλάτες" του άντρα της. 

Εμείς πάντως με αυτό δεν συμφωνούμε και απόδειξη είναι τα εκατομμύρια αντίτυπα που έχει πουλήσει το βιβλίο ανά τον κόσμο.
0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs