Την Ελούντα διάλεξε η Lady Gaga για να επισημοποιήσει την σχέση της!

Και για να ελαφρύνουμε το βαρύ προεκλογικό κλίμα, μια είδηση από την διεθνή showbiz.

Τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελούντα, η Lady Gaga και ο σύντροφός της, Λιουκ Καρλ, έκαναν μία τελετή δέσμευσης, που τους φέρνει ένα βήμα πριν από το γάμο τους.


Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, η 24χρονη ποπ σταρ και ο σύντροφός της επέλεξαν την Κρήτη, και συγκεκριμένα την Ελούντα, για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Άτομο του περιβάλλοντός τους αναφέρει: «Ήταν το πρώτο τους βήμα για το γάμο. Και οι δύο ήταν ντυμένοι κατάλληλα και είπαν ρομαντικούς όρκους. Μετά αντάλλαξαν δαχτυλίδια και απόλαυσαν το δείπνο τους. Ήθελαν να δείξουν ότι είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο και ότι θέλουν να περάσουν μαζί τη ζωή τους. Θα παντρευτούν αργότερα, όταν θα έχουν χρόνο να οργανώσουν ένα μεγάλο γάμο ιταλικού τύπου».

πηγή: http://www.yupi.gr/
3 Σχόλια
  1. Ανώνυμος Says:

    Δηλαδή που το έχετε βαρύ και θέλετε να το ελαφρύνετε;

  2. Ανώνυμος Says:

    Προφανώς εννοούν το γενικότερο κλίμα που επικρατεί τους τελευταίους μήνες με τις εκλογικές ίντριγκες. Πάλι καλά που δεν διαβάζουμε ΚΑΙ εδώ για το ποιος Πασόκος τα έβαλε με τον άλλο Πασόκο για τις θέσεις και τις καρέκλες! Κουραστήκαμε!!!

  3. Ανώνυμος Says:

    Εδώ ο κόσμος καίγεται και σεις ασχολείστε με την Κακά και τον Μάινα.

Δημοσίευση σχολίου

abcs