Ανθρώπινη ΖΩΗ!!!

Την Κυριακή του Πάσχα θρηνήσαμε ένα οικονομικό μετανάστη από πτώση πάνω από τη λίμνη!!!Στο παρελθόν αφού αγανάκτησα 20-25 ημέρες ενοχλήσεων, δημοσίευσα στην τοπ.εφημερίδα Ανατολή άρθρο για κατεστραμμένα ξύλινα κιγκλιδώματα απέναντι από το 1ο δημοτικό σχολείο!!!

Υπήρχε κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού ή πτώσης, από μαθητές του δημοτικού γιατί με τη λήξη του ωραρίου έπαιζαν σε καθημερινή βάση!!!Ζητούσα την αποκατάσταση των προστατευτικών ξύλινων κιγκλιδωμάτων,καθώς και τον έλεγχο σε τακτά χρονικά διαστήματα από κλιμάκιο του Δήμου!!!

Την επόμενη μέρα τα έφτιαξαν.

Παρασκευή 29-04-2011 η εφημερίδα Ανατολή δημοσίευσε για το ίδιο θέμα...
 άρθρο μου, από το Βήμα των αναγνωστών για τον ίδιο λόγο και στις 02-05-2011(σήμερα) ημέρα Δευτέρα φωτογραφία σε ένα σημείο χωρίς να υπάρχει τοιχίο ή ξύλινα κιγκλιδώματα!!!

Ένα παραπάτημα ενός παιδιού.ενός επισκέπτη,ενός οικονομικού μετανάστη ίσως ενός δικού σας ανθρώπου και ένα τέλος απροσδόκητο,ένα τέλος εγκληματικό από την αδιαφορία κάποιων!!!Ζητώ τη βοήθειά σας, ώστε να αποδοθούν ευθύνες! και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι (οι οποίοι εξακολουθούν να αδιαφορούν)!!!

Δεν μπορώ να ακούω έναν Δήμαρχο, να παραπονιέται γιατί δεν κάηκε ο Ιούδας το Μ.Σάββατο και για τις καμένες λάμπες που δεν άλλαξε το Λιμενικό Ταμείο,χωρίς να ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα!!!

Είμαι Ν.Π.Δ.Δ(Δήμος Αγ.Νικολάου),δημότης και γονέας άφθαρτος, και αγωνίζομαι για την εξάλειψη της διαφθοράς της αδιαφάνειας και της αδιαφορίας!!!Ζητώ από την πολιτεία και από ανθρώπους που κατέχουν θέσεις υπεύθυνες, να αγωνισθούμε ενάντια σε όλα αυτά που λυμαίνονται στον τόπο μας!!! 

Δ.Μ. Αναγνώστης
0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

abcs