Το είδαμε και αυτό, έκλεβαν το πετρέλαιο κίνησης απο οχήματα...!!

Οι δράστες είχαν κλέψει περισσότερα από 11.500 λίτρα καυσίμων

Δύο άνδρες, 33 και 30 ετών, συνελήφθησαν στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου για κλοπή καυσίμων από μηχανήματα έργων.

Οι συλληφθέντες είχαν κλέψει επτά πλαστικά δοχεία με πετρέλαιο κίνησης, συνολικής ποσότητας 130 λίτρων από δύο μηχανήματα εργων, που βρισκόταν σταθμευμένα σε εργοτάξιο κατασκευής έργων οδοποιίας σε περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Κουκούλωμα, συγκάληψη ή... φυλακή?

Μέγα το ερώτημα... θα μπεί κανείς φυλακή? Θα την πληρώσει κανέις την υπόθεση αυτή ή θα είναι άλλο ένα κουκούλωμα ? Απαντήστε και κερδίστε...

Ακόμα και σήμερα, ανήμερα της Παναγίας, που όλοι βρίσκοντε σε διακοπές και κάνουν τα μπάνια τους εμείς ΔΕΝ ξεχνάμε την υπόθεση με το "χαμένο" ταμείο της Νεάπολης. Πέρασαν 40 ημέρες από την τελευταία μας δημοσιεύση για το θέμα και δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη και όπως φαίνετε το θέμα πάει για κουκούλωμα.

Εμείς ΔΕΝ θα το ξεχάσουμε και να είστε σίγουροι οτι δεν θα το ξεχάσει κανείς το θέμα με το χαμένο εκατομμύριο ευρώ του ταμείου της Νεάπολης. Έχουμε ακούσει διάφορα περί του θέματος και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι αλήθεια η όχι αλλά το σίγουρο είναι ένα... ΟΛΟΙ πλέον πιστεύουν οτι το θέμα πάει να κουκουλωθεί και να ξεχαστεί με την σύμφωνη βέβαια γνώμη της πολιτείας, εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο.

Εσείς ευχαριστείτε τις αρχές...και...

..όλοι εμείς εσάς. Με επιστολή τους τα μαγαζιά που οργάνωσαν το προχθεσινό πάρτυ ευχαριστούν τις αρχές που συνέβαλαν στην οργάνωση του πάρτυ. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει :

"Τα café bars Molo, Οικείο, Αιολικό και Bajamar αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους τοπικούς φορείς της πόλης για την παραχώρηση των απαραίτητων αδειών για την διεξαγωγή της χτεσινής εκδήλωσης στον πεζόδρομο του λιμανιού.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, τον Αντιδήμαρχο κο Ν. Αφορδακό και τον κο Ν. Ατσαλή καθώς επίσης τον κο Ε. Χρονάκη Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, τον Υπαστυνόμο κο. Π. Ζερβάκη και τον Διευθυντή Τροχαίας Αγίου Νικολάου κο. Ι. Παπαλεωνίδα.. Άψογη ήταν η συνεργασία και με τη Λιμενάρχη κα. Δ. Χασιώτη και το προσωπικό του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου καθώς επίσης και με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κο. Καμαράτο και την υπάλληλο κα. Α. Φαγά τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Ο Γιώργος Ζερβάκης στη Μίλατο

Απόψε το βράδυ οργανώνεται κρητικό γλέντι στην Μίλατο με τον Γιώργο Ζερβάκη με είσοδο ελεύθερη. Το γλέντι οργανώνεται απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μιλάτου

Και όμως υπάρχει ελπίδα...

Η χθεσινή βραδιά είναι απο τις βραδιές που θα μείνουν στην μνήμη πολλών και για πολύ καιρό αφού στο πάρτυ που διοργανώθηκε απο τα μαγαζιά Bajamar, Molo, Αιολικό και Οικείο έγινε πραγματικά το αδιαχώρητο! Άνετα μπορεί, αν βρισκόσουν εκεί, να νόμιζες οτι είσαι στη Μύκονο, στη Σαντορίνη ή σε κάποιο απο τα πολυσύχναστα νησιά της χώρας μας όπου βουλιάζουν απο κόσμο...

Πολλοί είπαν και συμφωνούμε οτι είχαν πολλά χρόνια να δούν τόσο κόσμο στην πόλη αφου πραγματικά έγινε χαμός, ο κόσμος διασκέδασε και νομίζουμε οτι το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία ακόμα και των διοργανωτών!

Μαύρο πρόβατο και πάλι η αστυνομία αφού "ανάγκασε" να σταματήσει το πάρτυ γύρω στις 2 και κάτι, με απειλές του τύπου "θα σας γράφουμε κάθε 10 λεπτά" οπότε και αναγκαστικά η μουσική σταμάτησε.

Επιτέλους βρέθηκε η λύση για το παράνομο παρκάρισμα.

Το παράνομο παρκάρισμα είναι μεγάλο πρόβλημα για την πόλη μας και δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί λύση.
abcs