Έτσι μας τα'χετε κάνει...

Εντάξει είπαμε εκλογές έρχονται να ασχοληθούμε λίγο και εμείς άλλα αυτό παράγινε...κάθε τρεις και λίγο παίρνουμε emails με το τι έκανε ο ένας, τι θα κάνει ο άλλος κτλ......ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ...δεν ξαναδημοσιεύουμε τίποτα!

Να δούμε μετά τις εκλογές αν θα μας στέλνετε με το τι κάνατε (όποιος και αν εκλεγεί)..τι έργο θα παράγετε...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ πάντως δεν έχετε κάνει ΤΙΠΟΤΑ........το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ..


Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α Μ Ε

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ.....

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ' ΜΑΣΤΕ..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
10 Σχόλια
  1. Ανώνυμος Says:

    Ευτυχώς που το καταλάβατε. Στένουν ανοησίες ίσα ίσα για να κάνουν σαματά κι εσείς σαν την ΑΝΑΤΟΛΗ ότι σας στέλνουν το βάζετε. Λες και τα δελτία τύπου που στέλνουν είναι τίποτα σοβαρά πράματα.

  2. Ανώνυμος Says:

    Να εύχεστε να μην σαν στέλνουν και μετά τις εκλογές. Η ΑΝΑΤΟΛΗ γι αυτό είναι...

  3. Ανώνυμος Says:

    Αγαπητό Μαντράκι

    Ολες αυτές τις ημέρες που έστελνε ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ δεν υπήρχε η παραμικρή ενόχληση. Τώρα που αποφάσισε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ να σπάσει τη σιωπή της αποφάσισες να σιωπήσεις.
    Θεωρώ ότι δεν κάνεις καλά , όμως είναι δική σου απόφαση. Αλλωστε δεν σε γνωρίζει κανένας για να σου καταλογήσει ευθύνες. Μήπως κάνω λάθος ;

  4. Ανώνυμος Says:

    ΑΓΑΠΗΤΕ "ΓΝΩΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ" ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΑΚΙΟΥ.
    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ...
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ.
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ;

  5. Ανώνυμος Says:

    μα, να ρωτήσω κάτι? Στην ανάρτηση δεν βλέπω καμία αναφορά για συγκεκριμμένη παράταξη. Εσείς που είδατε ότι αναφέρονται στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ (και οχι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ!!!) συνεργασία??? Βέβαια αν δεν ξέρετε ούτε το όνομα της παράταξης που με τόσο σθένος υποστηρίζεται τι να πει κανείς? Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά ...

  6. Ανώνυμος Says:

    το αν είπε ΔΗΜΟΤΙΚΗ ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ σας χάλασε ; ναι δεν έχει αναφορά σε παράταξη , πότε όμως του κατέβηκε η ιδέα να σταματήσει αναρτήσεις ; Οταν ο Λ...άκης άρχισε να λαμβάνει τις απόψεις και της άλλης πλευράς !!!!!!

  7. Ανώνυμος Says:

    Δυστυχώς όμως κόψατε και τις ανακοινώσεις της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ οι οποίες ήταν αυστηρά επί του προγράμματός της... Κι έτσι μαζί με τα ξερά, κάηκαν και τα χλωρά. Δεν θα με πολυένοιαζε αλλά επειδή ξέρω ότι τα παιδιά δεν έχουν λεφτά για να τυπώσουν πρόγραμμα, τα μπλογκς και η ΑΝΑΤΟΛΗ ήταν οι μοναδικές "φωνές" τους. Ούτε πλαστικά και πολύχρωμα φυλλάδια έχουν, ούτε φυλλάδια υποψηφίων με τις φάτσες τους, ούτε και καρτούλες με τα κινητά τους (για κάθε ανάγκη) μοιράζουν. Ούτε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις έμπαιναν.
    Ίσως λοιπόν θα ήταν καλύτερο να μην κόβατε τις προγραμματικές θέσεις κανενός.

  8. Ανώνυμος Says:

    ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!!!ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΑ 4 ετια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ,ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ "ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ" ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ 4ετια,Η ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΦΕΥΓΑΤΗ.....,ΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΓΑΝΕ???ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΤΙΜΟ-ΑΓΝΟ, ΔΗΜΟΤΗ-ΨΗΦΟΦΟΡΟ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ!!! ΔΩΣΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ "ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ"ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΑ ΓΡΟΘΙΑ,ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Η ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΕΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕ,ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ,ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ,ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ,ΓΝΗΣΙΟΣ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ!!! ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΗΜ.ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ.

  9. Ανώνυμος Says:

    Αγαπητό μαντράκι,
    επειδή δεν είναι όλα έτσι όπως θα θέλαμε να είναι δώσε και εσύ μια ευκαιρία στην Δημοτική συνεργασία αφού έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία.Εκείνο που φοβούμαι είναι ότι θα γεμίσει το blog σου με κακοήθειες και κακόπιστα σχόλια αλλά είναι μια ευκαιρία να τα καταγράψεις για όλους και για όλα.
    με εκτίμηση
    ένας νέος υποψήφιος
    Γ.Κ (αλήθεια, δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφέρω το όνομα μου αλλά βάσανα μου τι έχω να ακούσω).

  10. Ανώνυμος Says:

    Αγαπητέ μου άνω υποψήφιε ΑΝΩΝΥΜΕ των 3:47μ.μ άν από τώρα σκέφτεσαι το τι θα ακούσεις και φοβάσαι,λυπάμαι, αλλά ταπεινή μου γνώμη είναι ότι άν εκλεγείς, νομίζω ότι θα παιζεις κρυφτό με τούς δημότες μέσα στα γραφεία της Δημαρχίας όπως πολλοί που δεν είχαν το θάρρος να κοιτάξουν στά μάτια έντιμους υπαλ/λους, αλλά ούτε δημότες που τους ψήφισαν!!! Δημ.Μπάκουλας!!!

Δημοσίευση σχολίου

abcs