Απάντηση σε επιστολή Οικολογικής Κίνησης Μεραμβέλλου

Διαβάσαμε με πολύ μεγάλη προσοχή την επιστολή που απέστειλε η Οικολογική Κίνηση Μεραμβέλλου. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να βλέπουμε προσπάθειες πολιτών , οι οποίοι δεν ανήκουν σε κανένα πολιτικό μόρφωμα , να συνεργάζονται με κοινό παρονομαστή την προστασία του περιβάλλοντος.



Σεβόμαστε απόλυτα τις απόψεις τους και στο μέλλον είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε με όλους τους Φορείς και Κινήσεις πολιτών του τόπου προκειμένου να διαμορφώνουμε διαρκώς την πολιτική μας για όλα τα αναπτυξιακά θέματα που αφορούν την πόλη του Αγίου Νικολάου και τον ευρύτερο Δήμο γενικότερα , υπακούωντας στα κελεύσματα των καιρών.

Απο την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε - στα πλαίσια των αρμοδιότήτων μας - στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος της περιοχής μας. Στην προσπάθεια αυτή η άποψη της Οικολογικής Κίνησης θα είναι σημαντική και βαρύνουσα. Πρέπει όμως να κάνουμε σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η επόμενη μέρα για τον Δήμο μας θα είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα. Στις δύσκολες ημέρες που έρχονται απαιτούνται συμμαχίες , συναινέσεις και το κυριότερο καθαρό μυαλό για την χάραξη της αναπτυξιακής πολιτικής του Δήμου Αγίου Νικολάου. Στην προσπάθεια μας αυτή όλοι οι Φορείς και Κινήσεις πολιτών πρέπει και οφείλουν να είναι αρωγοί του Δήμου , δεδομένου ότι όσες διαφορετικές απόψεις και αν υπάρχουν είναι δυνατόν να βρούμε την κοινή συνισταμένη αυτών και με βάση αυτήν να βαδίσουμε.

Αντί λοιπόν πρόχειρης και με προεκλογικό ύφος απαντήσεως στα ερωτήματα της Οικολογικής Κίνησης δεσμευόμαστε με την ανάληψη των καθηκόντων μας , να ζητήσουμε γραπτά τις απόψεις τους πάνω στα τρία βασικά θέματα που τίθενται και το κυριότερο θα ζητήσουμε να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις. Απο την πλευρά μας δεσμευόμαστε να μελετήσουμε τις προτάσεις αυτές , κάνοντας πράξη την ανοικτή διαβούλευση με σκοπό την μόρφωση τελικών προτάσεων που θα κατατίθενται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.Πιστεύουμε ακράδαντα στην σύνθεση όλων των απόψεων αρκεί όλοι να καταθέτουν προτάσεις πλέον της ενδεχόμενης άρνησης τους.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Γραφείο Τύπου
9 Σχόλια
  1. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ / Γραφείο Τύπου Says:

    Αγαπητοί κύριοι
    Αποστείλαμε σήμερα δελτίου τύπου με απάντηση στην Ο.Κ.Μ. και η πρώτη παράγραφος ήταν η ακόλουθη:
    "Διαβάσαμε με πολύ μεγάλη προσοχή την επιστολή που απέστειλε η Οικολογική Κίνηση Μεραμβέλλου. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να βλέπουμε προσπάθειες πολιτών , οι οποίοι δεν ανήκουν σε κανένα πολιτικό μόρφωμα , να συνεργάζονται με κοινό παρονομαστή την προστασία του περιβάλλοντος. "
    Στο κείμενο μας δεν υπάρχουν πουθενά οι τρείς τελείες που φαίνονται στην ανάρτηση σας και δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις. Παρακαλούμε για την άμεση διόρθωση.

    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
    Γραφείο Τύπου

  2. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ / Γραφείο Τύπου Says:

    Σας ευχαριστούμε θερμά για την διόρθωση !!

  3. Ανώνυμος Says:

    Καλά όλα αυτά. Για την ταμπακιέρα θα πείτε κάτι;

  4. Ανώνυμος Says:

    Για εξήγησε μας ρε φίλε τι δε καταλαβαίνεις και μιλάς για ταμπακιέρες ;

  5. Ανώνυμος Says:

    Απαντήσεις στα ερωτήματα της Οικολογικής Κίνησης Μεραμπέλλου, ανώνυμε των 3:26

  6. Ανώνυμος Says:

    Νομίζω ότι το κείμενο είναι σαφές. Πιστεύεις ότι προεκλογικά μπορούν να δωθούν απαντήσεις σε τόσο σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα δεκαετίες ;

  7. Ανώνυμος Says:

    Ναι, ανώνυμε των 6:24. Το κείμενο είναι ο ορισμός της σαφήνειας. Αλλά γιατί δεν απαντά στα τρία ερωτήματα της Ο.Κ.Μ.;

  8. Ανώνυμος Says:

    Κατά την ταπεινή μου γνώμη απαντά. Η ΟΚΜ βάζει ερωτήματα και σου λέει αυτός ότι προεκλογικά δεν απαντώ αλλά να φέρουν ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και να καθήσουμε σε ένα τραπέζι. Νομίζω ότι απο γκρίνια μπορούμε να έχουμε όλοι. Οι προτάσει λείπουν και εν πάσει περιπτώσει η φράση "Πιστεύουμε ακράδαντα στην σύνθεση όλων των απόψεων αρκεί όλοι να καταθέτουν προτάσεις πλέον της ενδεχόμενης άρνησης τους" εμένα με καλύπτει.

  9. Ανώνυμος Says:

    Το κείμενο της οικολογικής πάντως παρότι θέτει ερωτήματα, κάνει και συγκεκριμένες προτάσεις και για ελαιώνα και για αλμυρό και για ανακύκλωση-διαχείριση απορριμμάτων και για κυκλοφοριακό. Ξαναδιαβάστε το κείμενο, θα δείτε και τις προτάσεις. Ή ανατρέξτε σε παλιότερες δημοσιεύσεις και παρεμβάσεις της ΟΚΜ

Δημοσίευση σχολίου

abcs