Δελτίο τύπου - Σύγχρονος Δήμος

Προχωρούμε με βεβαιότητα και ηρεμία.

Το τελευταίο διάστημα από το συνδυασμού του κ. Καρατσή γίνεται μια προσπάθεια όξυνσης και αναδεικνύονται κάποια θέματα που δήθεν προκαλούν πρόβλημα στο Συνδυασμό μας.
Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι δεν θα ακολουθήσουμε αυτό το δρόμο. Η σκέψη μας είναι η επόμενη μέρα, κατά την οποία χρειάζεται η μεγαλύτερη ενότητα και ηρεμία....

Με σταθερά βήματα, σταθερούς στόχους έχουμε ξεκινήσει και προχωρούμε. Με ηρεμία, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία βλέπουμε τις εκλογές, καταθέτοντας το έργο μας και τις προτάσεις μας, που δυστυχώς δεν βλέπουμε από άλλες πλευρές.
Πιστεύουμε ότι ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός μας, με τη συλλογική λειτουργία τον αλληλοσεβασμό και το ομαδικό πνεύμα μπορεί να αναδείξει μια ικανότατη τοπική ηγεσία.
 Τα μηνύματα που έχουμε αλλά και οι εκτιμήσεις, μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι η μάχη θα κερδηθεί από την πρώτη Κυριακή.
Ενημερώνουμε επίσης τους συμπολίτες μας, άλλωστε πολλοί εξ αυτών έχουν ερωτηθεί,  ότι στην περιοχή μας έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον δύο δημοσκοπήσεις μια της Metron Analysis και μια της Marc A.E.  Όλοι γνωρίζουμε τα αποτελέσματα και  τις τάσεις του εκλογικού σώματος, που θα επιβεβαιωθούν την Κυριακή. Μπορεί να μην συμφέρει κάποιους αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή.
Καλούμε όλους του συμπολίτες μας με ψυχραιμία και ηρεμία να επιλέξουμε την αυριανή τοπική μας ηγεσία, με βάση τα δικά μας προβλήματα και της ανάγκες της κοινωνίας μας.  Δεν είναι ο καιρός των κομματικών καταγραφών.
Σας καλούμε όλους στις συγκεντρώσεις του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ‘’ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ’’, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010, στις 19:30 στην πλατεία της Νεάπολης και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010, στις 20:00, στη μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Από το Γραφείο Τύπου
του Ανεξάρτητου Συνδυασμού
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ
8 Σχόλια
  1. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ / Γραφείο Τύπου Says:

    Επειδή κάποιοι επιλέγουν να ακολουθούν ένα πραγματικά διαφορετικό δρόμο απο τον δρόμο τον οποίο επαγγέλονται , ένα διαφορετικό δρόμο απο αυτόν που διαφημίζουν μέσω των δελτίων τύπων τους , εμείς θα εξακολουθήσουμε να θέτουμε ερωτήματα και αυτοί ας εξακολουθούν να μην απαντούν , προφασιζόμενοι τον πολιτικό μας κατήφορο. Αλλωστε όταν δεν υπάρχουν απαντήσεις , υπάρχουν λόγια πολλά για να διανθίσεις τα όποια δελτία τύπου υπαγορεύει η ανάγκη πολιτικής επιβίωσης.

    Ρωτάμε λοιπόν:
    1. Γνωρίζατε ή δεν γνωρίζατε κ. Δήμαρχε ότι αρκετά απο τα έργα για την Παιδεία που εσείς οικοιοποιηθήκατε έχουν εκτελεσθεί απο την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ;
    2. Εχετε αποδεχθεί ή όχι τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διάθεσης Απορριμάτων με αντάλλαγμα την υπογραφή του ΣΧΟΟΑΠ , δηλ. το γεγονός του ότι ο Αγιος Νικόλαος θα υποδεχθεί σύντομα το σύνολο των απορριμάτων της Ιεράπετρας ;

    Παράλληλα σας προκαλούμε αφού γνωρίζετε τις δημοσκοπήσεις απο την Metron Analysis και την Marc A.E.να τις δημοσιεύσετε. Εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά , ότι όχι αποτελέσματα δεν έχουμε αλλά ούτε καν γνωρίζουμε την ύπαρξη των δημαοσκοπήσεων που επικαλείσθαι. Αν καταλαβαίνουμε καλά υπάρχουν σαφείς υπαινιγμοί ότι οι δημοσκοπήσεις αυτές έγιναν για λογαριασμό μας ...

    Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να σας επιστρέψουμε την λάσπη. Σας προσκαλούμε όμως στην αποψινή μας εκδήλωση για να δημοσκοπήσετε τις προθέσεις των ψηφοφόρων και απομένουν ακόμα τέσσερις νύχτες για να τους κυνηγήσετε στα σπίτια τους , διεκδικώντας την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ σας !!!

    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
    Γραφείο Τύπου

  2. Ανώνυμος Says:

    Ε! Αυτό κι αν είναι από τα άγραφα.
    Το Γραφείο Τύπου ενός συνδυασμού να εκφράζεται μέσω σχολίου σε μιαν ανάρτηση...

    Ήμαρτον...

  3. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ / Γραφείο Τύπου Says:

    Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την παρατήρηση σας , πλην όμως το Γραφείο Τύπου έχει αποστείλει την παραπάνω απάντηση σε όλα τα μέσα και θεωρούμε ότι το να προσθέσουμε την απάντηση μας στα σχόλια δεν υπονομεύει κανένα. Ισα ισα υπάρχουν και οι δύο απόψεις και οι επισκέπτες μπορούν να σχολιάζουν έχοντας παράλληλη ενημέρωση.

    Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε για την παρατήρηση και μακάρι αυτό να υιοθετηθεί ως πρακτική απο δω και μετά.

  4. Ανώνυμος Says:

    O σημερινός Δήμαρχος και επικεφαλής του σημερινού συνδυασμού ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ(ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΡΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ) ΤΡΕΦΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΛΑ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ(ΔΗΜΟΤΗΣ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ)ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!!!ΜΙΑ 4ετια ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ,ΟΤΑΝ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΡΠΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ!!!ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Ρ.ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ,ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ(ΖΑΧ.ΜΕΛΙΣΣΑ) ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΡΕΥΜΑΤΑ!!!ΕΡΩΤΩ?ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ 5-6 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΑΣΣΙΘΙΟΥ-Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ?ΤΟ ΕΡΓΟ-ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ(ΚΙΤΡΟΠΛΑΤΕΙΑ)ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΗΛΟ!!!ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΙΧΘΥΟΠΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ!!!ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΟΧΙΑ???ΑΣΤΟΧΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ,ΑΣΤΟΧΗΣΑΤΕ!!! ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ!!!ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛ/ΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!

  5. Ανώνυμος Says:

    Μα πιός είσαι κύριε μπάκουλα με τόσο ωραίες απόψεις επί παντος του επιστητού ?Γιατί δεν σε βλέπουμε σε ένα ψηφοδέλτιο να σε ψηφίσουμε?Για κάνε μια προσπάθεια στις επόμενες εκλογές.οι απόψεις σου έχουν ενδιαφέρον.

  6. Ανώνυμος Says:

    Εάν Κύριε μου ΑΝΩΝΥΜΕ, έχετε δεί εσείς Δημοτικούς υπαλλήλους να μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα,να βάλω και εγώ!!!Το Μπάκουλα με κεφαλαίο,όπως λέμε Ανθρωπος με κεφαλαίο!!!Τώρα αν θέλετε να παίξουμε κρυφτό........δικαιωμά σας,αλλά αν έχετε κάτι να προτείνετε,να σχολιάσετε για το κυκλοφοριακό,ρωτήστε την Κυρία Αφροδίτη Βαρκαράκη που τα έχει σπουδάσει και είναι υποψήφια με τον Πανίκο Καρατσή και να με ενημερώσετε και εμένα άν κάπου τα γράφω λάθος!!!

  7. Ανώνυμος Says:

    Αγαπητέ κ.Μπάκουλα (βλέπεις το διόρθωσα και συγνώμη για το λάθος μου άνθρωποι είμαστε) Μερικά δεν τα καταλαβαίνω .Εντάξει η κ.Βαρκαράκη είναι μια ικανή και καθ' όλα άξια επιστήμονας ,εγώ δεν είπα κάτι εναντίον της ,όμως όταν ας πούμε αναφέρεις περιοχή ΜΗΛΟ εννοείς ΜΗΛΟ ΜΗΛΟ η ΜΕΛΛΙΣΑ που ακριβώς έχεις το πρόβλημα δεν κατάλαβα.Χρόνια τώρα από τότε που γεννήθηκα υπάρχουν κάποια προβλήματα.Εσύ τώρα τα ανακάλυψες?το ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ είναι ψευδώνυμο η αληθινό όνομα.Και αν είναι αληθινό που ζούσες πριν? Σε κανένα Παρίσι.Αχ κύριε Μπάκουλα δεν ξέρεις την γοητεία του Μπάχαλου.Εμένα πάντως μου αρέσει.
    Δεν χρειάζεται απάντηση.Πάντως αν είσαι στο δήμο θα επιδιώξω να σε γνωρίσω.

  8. Ανώνυμος Says:

    Από τα λεγόμενά σας καταλαβαίνω ότι η δεν κυκλοφορείται στόν Αγ.Νικόλαο,και έχετε αναμνήσεις ενός χωριού όμορφου,με μπεσαλήδες ανθρώπους,όταν για παράδειγμα οι πόρτες των σπιτιών ήταν ανοιχτές και δεν έλειπε τίποτα(κλεψιά),καλοσυνάτοι,έντιμοι και εργατικοί,αγνοί Ανθρώποι που είχαν περάσει φτώχια και δυστυχία για να μεγαλώσουν αργότερα κάποιοι άλλοι και να φτάσουν τον τόπο έτσι όπως τον θέλετε εσείς ή τον βλέπετε εσείς!!!Πάρε ένα χάρτη του Αγ.Νικολάου και ένα μολύβι και διαβάζοντας τούς δρόμους που αναφέρω θα τα βρείς όλα!!!Ρωτώντας πας στήν πόλη!!!Γιά γνωριμία δεν το βλέπω γιατί εγώ τα γράφω Γαλλικά,όταν εσείς εξακολουθείται ακόμα και τώρα να μήν καταλαβαίνετε και σαν ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ του παραπάνω σχολίου σας δεν αναφέρεται ποιά-ός είστε???Αν εκτιμάται κάποιους ανθρώπους αληθινά δεν βλάπτει να φανερωθείτε!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΔΗΜ.

Δημοσίευση σχολίου

abcs