Σχόλιο-ερώτηση από αναγνώστη σχετικά με ΒΙΟΠΑ

Τι διάολο συμβαίνει και μας τάχουν πρήξει με τα Βιοπα και τα σχοαππ πώς τα λένε τώρα στις εκλογές? Κύριε Καμαράτε από ότι βλέπω είσαι υποψήφιος κάπου? Καλή σου επιτυχία.

Σαν πολίτης του αγ.νικολάου ακούω και εγώ διάφορα και τι να πρωτοπιστέψω.Δάνεια του Δήμου ,Βιοτεχνικό πάρκο και άλλα.Οσο μπορώ και ενημερώνομαι το Β.Πάρκο ξεκίνησε αν θυμούμαι καλά από μια ομάδα επιχειρηματιών που έβαλαν τα χρήματα τους ,αγόρασαν τα οικόπεδα προχώρησαν στις απαραίτητες μελέτες και έφτασε με την στήριξη του Εμπορικού επιμελητηρίου(Ν.Τζανόπουλος τότε)και την συμπαράσταση του Δήμου που θα πρέπει να είναι αυτονόητη για κάθε μεγάλο έργο (όχι Χρηματική)εννοώ σε υποδομές της αρμοδιότητας του Δήμου.
Απλά να θυμίσω ότι τέτοιο έργο αναπτυξιακό της περιοχής έχει να υλοποιηθεί από πολλά χρόνια πριν στον Αγιο Νικόλαο.Το τελευταίο ήταν το Ξενοδοχείο Candia στα χαβάνια.
Τώρα ακούω για χρήματα που σπαταλώνται εκεί από τον δήμο,Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να είναι έτσι.Πιθανόν να υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα μεταξύ των μετόχων αλλά αυτά να αφορούν στους μετόχους.Πάντως αν δεν είναι έτσι που τα περιγράφω και κάνω λάθος ασς τα γράψει κάποιος ππιο ενημερωμένος για να πληροφορηθεί και ο κόσμος και όχι να δημιουργούμε εντυπώσεις ανώνυμα πάντα.

ένας κάτοικος του αγ.Νικολάου που μου θολώνετε το μυαλό

Μαντράκι: Το σχόλιο αφορά το κείμενο του κύριου Καμαράτου ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΠΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. (Με καθεστώς αυτονομίας το μέλλον τoυ)
1 Σχόλιο
  1. Ανώνυμος Says:

    Πάλι για το βιοπά ο λόγος.
    Με την ίδρυση του Βιο..πάρκου η πρόταση ήταν και την αποδέχτηκαν όλοι να συμμετέχει ο Δήμος και το Επιμελιτήριο στο Δ.Σ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ.Μέχρι εδώ.
    Ο θολωμένος Κάτοικος και ψηφοφόρος

Δημοσίευση σχολίου

abcs