Περι Greek Idol ο λόγος!

Και ενώ φαίνετε οτι ο Σαπουντζάκης δεν συνεχίζει στην επόμενη φάση απο τους 100 του Greek Idol, μια άλλη υποψήφια απο τον Άγιο Νικόλαο, η 19χρονη Κατερίνα Κουκουράκη φαίνετε οτι κατάφερε να μπεί στα LIVE του Greek Idol.

Φυσικά ακόμα δεν έχουμε δεί τι θα γίνει στη συνέχεια όμως η φήμη κυκλοφορεί, και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Στο χθεσινό επεισόδιο του Greek Idol την είδαμε στην auditiοn και πραγματικά μας εντυπωσίασε με την πολύ καλή φωνή της.

Ο Καρχιμάκης αυτοδιεγράφη από το γκρουπ «Ανεξάρτητη Κρήτη»

Ο Καρχιμάκης αυτοδιεγράφη από το γκρουπ «Ανεξάρτητη Κρήτη» χθες το πρωΐ
Απολογητικός εμφανίστηκε χθες ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, σχετικά με την αποκάλυψη της «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» ότι είναι μέλος του γκρουπ «Ανεξάρτητη Κρήτη» στο facebook!

Αποκατάσταση Αλήθειας

Με έκπληξη διαβάσαμε άρθρο που αναρτήθηκε σε τοπικό blog , το οποίο ανέφερε ότι στις 23 Μαρτίου 2011 δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η υπ΄ αριθμ 21/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου η οποία είχε ληφθεί στις 19/1/2011 και στην οποία αναφέρεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίνει ομόφωνα τη μετάβαση του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων κ. Αικατερινάκη Εμμ. και Κερούλη Μιχαήλ στις Βρυξέλλες την 8- 11 Φεβρουαρίου 2011. Ανέφερε επίσης ότι με νεότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών θα γίνει η πληρωμή των εισιτηρίων.

Ο Δημητράκης από το "Νησί" στα "Προσωπικά" με την Έλενα Κατρίτση

Ο Δημητράκης που έκλεψε τις καρδιές των Ελλήνων τηλεθεατών στις αρχές τις φετινής σεζόν δεν είναι άλλος από τον μικρό Αγιονικολιώτη Μάνο Τσαγκαράκη. Την Κυριακή που μας πέρασε (22/3) προβλήθηκε από την ΝΕΤ η συνέντευξη που έδωσε στην Έλενα Κατρίτση για την εκπομπή "Προσωπικά". Για όσους το έχασαν ή για όσους θέλουν να ξαναδούν την συνέντευξη παραθέτουμε εδώ ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή.

Παραδόθηκε το πόρισμα της Ε.Δ.Ε. στο Δήμαρχο Αγίου Νικολάου

Παραδόθηκε χθες Τρίτη 22/03/2011, στο Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ.

Δημήτρη Κουνενάκη το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που

είχε διατάξει σχετικά με την υπεξαίρεση από το ταμείο του πρώην Δήμου

Νεαπόλεως. Το πόρισμα είναι απόρρητο και ο Δήμαρχος θα το αποστείλει

στην Εισαγγελέα Λασιθίου δεδομένου ότι εκείνη ασκεί την προεδρική

διαδικασία.

Δεν κινδυνεύει η Κρήτη από τον Καντάφι

Βεληνεκές 67 χιλιομέτρων έχουν οι πύραυλοι εδάφους-εδάφους που διαθέτει o Καντάφι και άρα η Κρήτη και οποιαδήποτε άλλη περιοχή εντός της ελληνικής επικράτειας είναι εκτός της ακτίνας δράσης των όπλων που έχει η λιβυκή κυβέρνηση.

Ο γραμματέας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχ.Καρχιμάκης προσελήφθη στο υπουργείο Υποδομών! Το νόμιμο είναι και ηθικό;

Ο κ.Καρχιμάκης αμέσως μετά τη λήξη της βουλευτικής θητείας του θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο υπουργείο Υποδομών και την απόφαση πρόσληψής του υπογράφουν,σύμφωνα με το Βήμα, ο αρμόδιος υπουργός Δ.Ρέππας και οι υφυπουργοί Οικονομικών Φ. Σαχινίδης και Εσωτερικών Γ. Ντόλιος.


«Προμετωπίδα της ανάπτυξης η Κρήτη»

«Προμετωπίδα της ανάπτυξης» της χώρας στον τριτογενή και στον πρωτογενή τομέα, παρά τα επιμέρους προβλήματα ειδικά στην αγροτική παραγωγή, χαρακτήρισε την Κρήτη ο υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής στο περιθώριο ημερίδας για τα Περιφερειακά ΜΜΕ που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου (ΙΕΤ) στα Χανιά.
Αμέσως μετά από συνάντησή του με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απ. Βουλγαράκη, ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι «ο "Καλλικράτης" αλλάζει το τοπίο, άσχετα αν ακόμα δεν φαίνονται τα αποτελέσματα που παράγονται και θα παραχθούν.

Το οριστικό ναι για εφετείο στην Ανατολική Κρήτη

Υπεγράφη το προεδρικό διάταγμα για την ίδρυση εφετείου Ανατολικής Κρήτης στο Ηράκλειο απο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Εκδήλωση για συζήτηση για την ένταξη της Σπιναλόγκα στα μνημεία της UNESCO

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου και το ΤΕΕ/Τμήμα Ανατολικής Κρήτης οργανώνουν την Κυριακή 13/03 στις 11 στο δημοτικό κατάστημα της Ελούντας εκδήλωση για τα ζητήματα και τις προτάσεις που υπάρχουν για την ένταξη της Σπιναλόγκα στο κατάλογο μνημείων της UNESCO.

'Ενα επίκαιρο τραγουδάκι

Αφού δεν μπορούμε να το τραγουδήσουμε όταν πρέπει ας το απολαύσουμε τώρα

Ένα βήμα μπρος, εκατό πίσω

Εμφανίστηκε και κατέθεσε η ταμίας του πρώην δήμου Νεαπόλεως, για την υπόθεση υπεξαίρεσης 1εκ.€ από τα ταμεία του πρώην δήμου...
Θέλει να μιλήσει τώρα για όλους όσοι την οδήγησαν σ’ αυτήν την κατάσταση η ειδική ταμίας του πρώην δήμου Νεαπόλεως, η οποία ελέγχεται για το ταμειακό έλλειμμα, ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ. Η ταμίας σύμφωνα με το cretalive.gr, παρουσιάστηκε στο δήμο Αγίου Νικολάου για να καταθέσει στο πλαίσιο της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διενεργείται για την πολύκροτη υπόθεση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Άγιο Νικόλαο, με συναίσθηση της κοινωνικής ευθύνης που αναλάβαμε απέναντι στους συνδημότες μας, προτείνουμε τα παρακάτω μέτρα, εν όψει και της συζήτησης για τα δημοτικά τέλη στο Δημοτικό Συμβούλιο της 11-3-2011
· Απαλλαγή, όλων των μακροχρόνια ανέργων, των πολύτεκνων, τρίτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών και των Α.Μ.Ε.Α από την υποχρέωση της πληρωμής πάσης φύσεως δημοτικών τελών. Μείωση κατά 20% των τελών των χαμηλόμισθων, των συνταξιούχων και των φτωχών αγροτών, των οποίων το εισόδημα σύμφωνα με τη φορολογική δήλωση είναι κάτω από το επίσημο όριο της φτώχειας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!

Μεγάλη επιτυχία για το blog μας αφού μετά απο εντεταμένες έρευνες ανάμεσα σε στοιχεία, σε "γνωστούς" και "άγνωστους" καταφέραμε να βρούμε ποιός πήρε τα λεφτά απο το ταμείο της Νεάπολης! Αφου λοιπόν το κράτος καθυστερεί πήραμε το νόμο στα χέρια μας και επειδή δεν μασάμε και είμαστε σίγουροι για την εγκυρότητα της πληροφορίας που σας λέμε (όπως πάντα) σας δείχνουμε και φωτογραφία με το πρόσωπο που "άρπαξε" τα χρήματα...

Δείτε ποιός έφαγε τα λεφτά του κοσμάκι, που αντί να πάνε σε έργα κτλ πήγανε για ιδιοτελής σκοπούς...

Τα λεφτά λοιπόν έκαναν φτερά απο...

Κύκλωμα τοκογλύφων πίσω απο το τεράστιο έλλειμα?

Στα «δίχτυα» κυκλωμάτων τοκογλυφίας φέρεται να είχε εγκλωβιστεί η ειδική ταμίας του πρώην Δήμου Νεαπόλεως, η οποία ελέγχεται για το τεράστιο ταμειακό έλλειμμα, ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ.Αν ισχύουν οι επίμαχες πληροφορίες, τότε η υπόθεση περιπλέκεται ως προς το παρασκήνιο που οδήγησε στη «μαύρη τρύπα» του ταμείου.

Οι πληροφορίες αυτές που δημοσιεύονται σήμερα στην 'Πατρίδα' αναφέρουν ότι η ταμίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε δεχθεί ασφυκτικές πιέσεις, ακόμα και απειλές για τη ζωή της, από κυκλώματα τοκογλύφων στα οποία είχε απευθυνθεί σε προγενέστερο χρόνο προκειμένου να καλύψει προσωπική της δανειοδότηση.

Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου 2011

Χρυσό οι Νέοι-Ασημένιος ο Δημητράκης-Εθνική ομάδα ο Κόλλιας-Άτυχος ο Ριζωνάκης
Με το θερμόμετρο να δείχνει θερμοκρασία κοντά στο 0 διεξήχθη στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της ιππασίας στο Μαρκόπουλο το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Οι αγώνες επιφύλασσαν πολλές συγκινήσεις για όλους και ιδιαίτερα για την 17μελή ομάδα του Α.Ο.Λ. Ας τα πάρουμε λοιπόν τα πράγματα χρονολογικά, με τη σειρά που διαδραματίστηκαν.

Που μπορείτε να καρναβαλήσετε το ερχόμενο ΠΣΚ

Σας συγκεντρώσαμε μερικά απο τα super-duper hot events που θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες στα νυχτερινά μαγαζιά στην πόλη μας!

Αν λοιπόν δεν είστε ήδη ενημερωμένοι για το "τι παίζει" γύρω σας ρίξτε μια ματιά...άλλωστε αυτό το Σ/Κ όπως ήδη ξέρετε, ίσως είναι ενα απο τα πιο "hot" όλης της χρονιάς αφού οι περισσότεροι το ρίχνουν έξω και το αλκοόλ ρέει αύθονο (προσοχή όταν οδηγάτε)...

Καλημέρα με 2 νέες παλιές φωτογραφίες

Καλημέρα παιδιά και μή..

Ο "αναγνώστης" μας, μας έστειλε άλλες 2 νέες φωτογραφίες απο την σχολική παρέλαση στις 28 Οκτωβρίου του 1955 και τις σχολικές επιδείξεις΄του γυμνασίου.

Δείτε τις
abcs