Eπιστολή Δημάρχου Νεάπολης Νίκου Καστρινάκη


ΔΗΛΩΣΗ Του Νίκου Καστρινάκη Δημάρχου Νεάπολης 

 " Αποδέχθηκα τη στήριξή μου από το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Αγίου Νικολάου η οποία πραγματικά ήταν μια μεγάλη εμπιστοσύνη και ξεκίνησα την προσπάθεια...

Επιστολή απο τη Λαΐκή Συσπείρωση

Να γιατί ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση:
1. Γιατί η Λαϊκή συσπείρωση και τα μέλη της, ποτέ δεν κρύφτηκαν πίσω από τίτλους ανεξαρτησίας. Εμείς δεν ντρεπόμαστε για τις πολιτικές που υπηρετούμε και που έχουν σαν γνώμονα τους, την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών. Δεν σας κρύβουμε (όπως οι άλλοι), ότι τα εκλογικά αποτελέσματα για τοπικά όργανα, θα δώσουν πράσινο ή κόκκινο φως για τα νέα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζονται. Δεν σας κρύβουμε ότι αυτές οι εκλογές, θα είναι οι πιο πολιτικές εκλογές στην ιστορία της μεταπολίτευσης.
2. Γιατί εμείς δεν προσκυνάμε τους τοπικούς βολευτές, που κουρελιάζουν και εξαγοράζουν συνειδήσεις, προκειμένου να έχουν ένα λαό υποτακτικών… έτοιμο να συναινέσει με τις επιλογές της κάθε εξουσίας.

Σεισμική δόνηση νότια της Κρήτης

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 7:30  σήμερα το πρωί  στην Νότια της  Κρήτης 

Σοβαρός τραυματισμός τουρίστριας στην Αμμουδάρα

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία τουρίστρια, η οποία έχασε τις αισθήσεις της και τραυματίστηκε ενώ κολυμπούσε στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην περιοχή της Αμμουδάρας στην Κρήτη.

Παραιτήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ.

Ενώ στην προηγούμενη ανάρτηση μιλούσαμε για φήμες, πλέον φαίνεται σίγουρο ότι ο κ. Νίκος Καστρινάκης παραιτήθηκε από υποψήφιος δήμαρχος.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΟΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Αγίου Νικολάου ιδρύθηκε το 1981 και από τότε, με εξαίρεση ένα διάλειμμα την περίοδο 1997-2007, προσφέρει σημαντικά στην πολιτιστική δράση του τόπου μας. Είναι η μοναδική αμιγώς θεατρική ομάδα της πόλης και η διέξοδος για οποιονδήποτε έχει την όρεξη και το μεράκι να ασχοληθεί με τον μαγικό κόσμο του θεάτρου. Όλα αυτά τα χρόνια, το κοινό του Αγίου Νικολάου έχει αγκαλιάσει και αγαπήσει πραγματικά την ΕΘΟΑΝ. Η προσέλευση στις παραστάσεις είναι πάντα μεγάλη και οι ντόπιοι επιχειρηματίες βοηθούν και ενισχύουν οικονομικά την ομάδα με τις χορηγίες τους. Δείγμα της αποδοχής που έχει η ομάδα από την τοπική κοινωνία είναι ότι από το 2008 που επαναλειτούργησε η ΕΘΟΑΝ, ο κατάλογος των μελών της συνεχώς μεγαλώνει.

Παραιτήθηκε ο Νίκος Καστρινάκης από υποψήφιος δήμαρχος?

Πολύ έντονα ακούγονται τις τελευταίες ώρες φήμες ότι ο "εκλεκτός" του ΠΑΣΟΚ και νυν δήμαρχος Νεαπόλεως κ. Νίκος Καστρινάκης παραιτήθηκε από υποψήφιος δήμαρχος, ενώ οι προσπάθειες του γραμματέα ΠΑΣΟΚ Λασιθίου να τον πείσει να αλλάξει γνώμη δεν καρποφόρησαν.

Κερδίστε προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε το "ΝΗΣΙ" πριν από όλους!

Αν και εσείς δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι την επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου από το "ΝΗΣΙ" τώρα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την "AVANT PREMIERE" της σειράς στις 6 Οκτωβρίου.

Για τον Γιώργο Βάρδα …απο "Σύγχρονο Δήμο"

Δεν είναι τυχαίες οι επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα, και όχι μόνο, ο Δημοτικός Σύμβουλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες, κ. Γιώργος Βάρδας.
Δεν του συγχωρούν ορισμένοι ότι παρέμεινε σταθερός και στήριξε όσο μπορούσε και όπου μπορούσε τις αρχές και τις αξίες της ομάδας στην οποία συμμετείχε καθώς επίσης το ότι βοήθησε στην παραγωγή ενός σημαντικού δημοτικού έργου.
Ορισμένοι θεώρησαν πως αγνοώντας την ιστορία της περιοχής, την ιστορία του καθενός και αγνοώντας τους πολίτες, μπορεί να επιβάλλει λύσεις ή πως κάποιες ομάδες μπορούν να υποκαταστήσουν την λειτουργία της κοινωνίας και να επιβάλλουν προδιαγεγραμμένες αποφάσεις.
Είναι γεγονός ότι σήμερα μαζί με τον Γεώργιο Βάρδα συμπορεύονται πάρα πολλοί πολίτες από όλο το κοινωνικό και πολιτικό φάσμα, βασιζόμενοι σε μια συγκεκριμένη τακτική και πρακτική της παρούσας δημοτικής αρχής, προτάσσοντας τα μεγάλα προβλήματα και τις ανάγκες του νέου δήμου, προτάσσοντας την ενότητα της κοινωνίας μας και τις ανάγκες του μέλλοντός μας!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα ερμηνεύσει τους τίτλους έναρξης στο "ΝΗΣΙ"!

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του σίριαλ του Mega "Το νησί" φαίνεται πως φέρνει πολλές εκπλήξεις μαζί της. Εκτός από την υπερπαραγωγή που έχουν ετοιμάσει οι συντελεστές της σειράς ένα άλλο μυστικό επιτυχίας προστέθηκε την τελευταία στιγμή! Το τραγούδι των τιτλών θα το ερμηνεύσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Παράπονα από ένα κάτοικο της περιοχής "Αράπικα" στον Άγιο Νικόλαο

Η παρακάτω επιστολή δημοσιεύθηκε σε κάποιο άλλο blog της περιοχής μας , και αφορά την κακόφημη - κατά το παρελθόν - συνοικία της πόλης μας "Αράπικα" , η οποία τίνει να επαναφέρει την άσχημη δόξα του παρελθόντος...

Ο Σεπτέμβριος μας πάει πολύ!

Αναμφισβήτητα ο Άγιος Νικόλαος είναι μια καθαρά καλοκαιρινή πόλη, με χρώματα και τοπία που δεν συναντώνται εύκολα. Όμως τις τελευταίες φθινοπωρινές-μελαγχολικές μέρες διαπιστώσαμε ότι η πόλη μας είναι εξίσου όμορφη και το φθινόπωρο. Έχει μία άλλη γοητεία που από ότι φαίνεται έχουν αρχίσει να εκτιμούν και οι επισκέπτες της πόλης μας.

Στέλος Μάινας για το Νησί !

Λίγες ημέρες πριν «Το νησί» βγει στη μικρή οθόνη, ο Στέλιος Μάινας μιλά για το best seller αλλά και για την συγγραφέα του, για την οποία μάλιστα τονίζει ότι διαθέτει κρητική ψυχή...

" Όλα στο φως" από τον Μ. Βασιλάκη

"Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Δημαρχία Κουνενάκη έστειλε στα δικαστήρια αρκετό κόσμος για το θέμα του ελλείμματος στη ΔΕΠΑΜΑΝ. Ανάμεσα τους αρκετά στελέχη, φίλοι και υποστηριχτές του συνδυασμού Τσουκάκη.

Την τιμητική τους είχαν τα ποδήλατα σήμερα!

Με επιτυχία διεξήχθη σήμερα η εκδήλωση " Στην πόλη χωρίς το αυτοκίνητο μου", αν και οι περισσότεροι συμμετέχοντες δεν θα μπορούσαν ούτως ή άλλως να οδηγήσουν αυτοκίνητο!

Σε διπλάσια τιμή ο αξονικός του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου!

ΣΕΙΡΑ παραβιάσεων της νομοθεσίας περί κρατικών προμηθειών διαπιστώνει στα πορίσματά του το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας, αναφορικά με τις προμήθειες μεγάλων νοσοκομείων από τη Siemens, ανάμεσα στα οποία το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το Νοσοκομείο Ρεθύμνου αλλά και το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.
Πρόκειται για το δεύτερο πακέτο νοσοκομείων και συμβάσεων που αποστέλλεται στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, που διερευνά την υπόθεση Siemens. Η υπόθεση έγινε πρώτη φορά γνωστή, όταν υπήρξε ανώνυμη αναφορά σε νοσοκομεία της Κρήτης, πριν ένα μήνα περίπου από μεγάλο αθηναϊκό κανάλι.

"Η Κρήτη αντιμετωπίζει έντονο έλλειμμα υποδομών" - Έλα δεν το πιστεύω!!!

Διαβάζουμε στο http://www.2810.gr/:

Η Κρήτη αντιμετωπίζει έντονο έλλειμμα υποδομών και περισσότερο υποδομών που αφορούν ή αγγίζουν την επιχειρηματικότητα. Η επίσπευση των μεγάλων έργων υποδομής είναι αυτονόητο ότι θα ευνοήσει την ανάπτυξη και την τοπική οικονομία'' αυτό αναφέρθηκε από τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο.

Tα χειρότερα πέρασαν; ή μήπως έρχονται;

Εμείς πάντως είμαστε πάντα ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ!!!

Αύριο αφήνουμε τα αυτοκίνητα και πιάνουμε τα ποδήλατα!

Γκρινιάζουμε όλοι συνεχώς για την βενζίνη, το κυκλοφοριακό και το πάρκινγκ. Ορίστε μια ωραία ιδέα -λύση στα προβλήματα αυτά: Αφήστε το αυτοκίνητο και πάρτε ποδήλατο

ΑΟ Κριτσάς - ΑΟΑΝ 1-5 σε φιλικό

Τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες συνέχισε χθες ο ΑΟΑΝ στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Κριτσάς απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 5-1.

Η ομάδα του Γιάννη Νταουσιάνη μετά το ξεκίνημα και την πρώτη καλή ευκαιρία που ανήκε στους γηπεδούχους στο 1' όταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Καπελάκη απέκρουσε ο Μπροκαλάκης, επέβαλε το ρυθμό της δείχνοντας θετικά δείγματα γραφής και της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην προετοιμασία από το τεχνικό τιμ.

Το Σάββατο 25/9 οι εγγραφές

Απο τον ΑΟ ΛΑΤΩ, ανακοινώνεται πως αυτό το Σάββατο 25/9 θα γίνουν οι εγγραφές των παιδιών για την νέα σχολική χρονιά. Εκείνη την ημέρα, θα πρέπει να προσέλθουν και τα παιδιά που ήδη έχουν ξεκινήσει, για να φτιαχθεί το πρόγραμμα εγκαίρως.

Φοβερό...ψηφίζουμε και κάνουμε μια τρύπα στο νερό

Σας αφιερώνουμε ενα τραγουδάκι που παρόλο που κοντεύει να κλείσει 20ετία ύπαρξης παραμένει πάντα επίκαιρο..

...προσέξτε το στοίχο.....

Μια πρωτότυπη προσφορά για όσους θέλουν να γνωρίσουν τους συντελεστες της σειράς "ΝΗΣΙ"

Συνδυάζοντας την εορτή της 28ης Οκτωβρίου και της έναρξης της σειράς που όλοι περιμένουμε,  γνωστό ξενοδοχείο της Ελούντας παρουσιάζει μία πρωτότυπη προσφορά.

Διαμαρτυρία οδηγών φορτηγών στο νομό Λασιθίου

Ένα παράξενο θέαμα αντικρίζουν οι οδηγοί καθώς προσεγγίζουν την πόλη μας λίγο πριν τον κόμβο Ξηροκάμπου.

Σκάνδαλο με το ΚΕ.Ψ.Υ.Α.Ν!

Τελικά είμαστε πολύ αθώοι με το θέμα που ανεβάσαμε χθές για το ΚΕ.Ψ.Υ.Α.Ν...με ενα απλό ψάξιμο βρήκαμε το εξής και μυρίζει μεγα σκάνδαλο!! Διαβάστε να φρίξετε .. :

Ένα απίστευτο σκάνδαλο κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος, με θύματα τους ψυχικά πάσχοντες και τις οικογένειές τους, ανακαλύψαμε χθες μετά από καταγγελία συμπολίτισσάς μας.
Στην αρχή δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα αυτιά μας. Αλλά όσα μας καταγγέλθηκαν από την εν λόγω κυρία τα διαπιστώσαμε με τα ίδια μας τα μάτια, όταν επισκεφθήκαμε σαν αντιπροσωπία, το λεγόμενο «ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ». Διαπιστώσαμε λοιπόν ψάχνοντας το θέμα τα εξής:

1) Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγίου Νικολάου (Κ.Ψ.Υ.Α.Ν), υφίσταται μόνο στα χαρτιά. Δεν έχει λειτουργήσει ποτέ από το 2007 οπότε έγιναν οι πρώτες προσλήψεις. Έτσι δεκάδες συνάνθρωποί μας με προβλήματα ψυχικής υγείας αλλά και οι οικογένειές τους δεν μπορούν να βρουν εκεί καμιά βοήθεια.

Η Ελούντα σε ρυθμούς Χιπ-Χοπ

Για ρομαντικές διακοπές

Σε ένα απ' τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη του νομού Λασιθίου, στην Ελούντα, βρέθηκε πριν μερικές μέρες ο Νίκος Βουρλιώτης παρέα με την αγαπημένη του. Ο τραγουδιστής πέρασε τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών του διακοπών σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής με ιδιωτική πισίνα και χώρο για spa.

Η Ντόρα Μπακοπούλου αύριο στο ΡΕΞ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Συνδιοργάνωση: ΩΔΕΙΟ ΤΕΧΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η διεθνώς διακεκριμένη πιανίστρια Ντόρα Μπακοπούλου δίνει ένα ρεσιτάλ αφιερωμένο στους Σούμαν και Σοπέν,
με αφορμή τη διπλή επέτειο των διακοσίων χρόνων από τη γέννηση των δύο ρομαντικών συνθετών, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30, στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ.

Πολιτική ανασκόπηση και… κουτσομπολιό!


To παρακάτω άρθρο αναρτήθηκε στην ΑΝΑΤΟΛΗ,που είναι βέβαια δια χειρός Λεωνίδα Κλώντζα,ο οποίος μεταφέρει τις δικές του εμπειρίες από την πολιτική σκηνή στην πόλη μας λίγες βδομάδες πριν την διεξαγωγή των εκλογών.

Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγίου Νικολάου

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγίου Νικολάου είναι μια αποκεντρωμένη μονάδα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης της 7ης Υ.Πε. Κρήτης. Λειτουργεί στο πλαίσιο του Εθνικού Συστήματος Υγείας και υπάγεται διοικητικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Είναι μια υπηρεσία ψυχικής υγείας που λειτουργεί σύμφωνα με τις αρχές της κοινοτικής ψυχιατρικής.

Αγιασμός την Κυριακή για το ΣΕΟ

Την προσεχή Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στην εστία τους θα γίνει ο αγιασμός για την νεα χρονιά για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

Ώρα προσελευσης : 10:30

Δυο σεισμικές δονήσεις Νοτιαανατολικά του νομού μας

Δυο σεισμικές δονήσεις Νότια Ανατολικά από την Κρήτη και Νότια της Καρπάθου σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα σε διάστημα 2 ωρών και 8 λεπτών περίπου, στην ίδια σχεδόν περιοχή αλλά σε διαφορετικό εστιακό βάθος σύμφωνα με το Centre Sismologique Euro-Méditerranéen.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 7:15 σήμερα τα ξημερώματα στην Κρήτη με επίκεντρο την περιοχή 166 χιλιόμετρα Νότιο - ανατολικά από το Ηράκλειο, 111 χιλιόμετρα Νότιο - ανατολικά από τον αγ. Νικόλαο και 46 από την Κάρπαθο και το εστιακό βάθος ήταν 60 χιλιόμετρα.

Τελικά μας διαβάζουν...

Μας άκουσαν στο ΔΗΜΟ οτι το πρόγραμμα που είχαν βάλει για την παγκόσμια ημέρα τουρισμού ήταν αδύνατο να διαβαστεί...

έτσι το ξαναέβαλαν αυτή τη φορά σε μεγαλύτερο μέγεθος έτσι ο καθένας τώρα μπορεί να ενημερωθεί για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Απάντηση από αναγνώστη στο δημοσιεύμα "Οι εξαρτημένοι «ανεξάρτητοι» των τοπικών εκλογών"

Ειναι καταφανέστατο φίλε μου απο τα γραφόμενά σου ότι ούτε σχέση με τα λαϊκά συμφέροντα έχεις ούτε και με την πραγματικότητα.Οταν έχεις την διάθεση και την όρεξη να σκεφθείς ελεύθερα θα δείς ότι σε ζεί και σε τρέφει το πολυεθνικό κεφάλαιο...

Χειμώνας βαρύς....και βαρετός!

Αν έχει ήδη αρχίσει να σας κυριεύει το άγχος για το πως θα περάσετε το χειμώνα, εμείς θα είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε διάφορες λύσεις ώστε να το περάσετε όσο το δυνατόν ανώδυνα...

Υπάρχει λοιπόν ενα site που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) στα Ελληνικά... ίσως βρείτε κάτι ενδιαφέρον λοιπόν...

Η διεύθυνση είναι :

Οι εξαρτημένοι «ανεξάρτητοι» των τοπικών εκλογών

Οι εξαρτημένοι «ανεξάρτητοι» των τοπικών εκλογών

Είναι καθιερωμένο πλέον πριν από τη διεξαγωγή τοπικών εκλογών διάφοροι υποψήφιοι που προέρχονται από συγκεκριμένα κόμματα και συμφέροντα να εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι που διεκδικούν το χρίσμα του συμβούλου, του δημάρχου ή του περιφερειάρχη. Μάλιστα, πολύ συχνά αυτό το συνδέουν με το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που πρέπει να είναι «κυρίαρχος, ανεξάρτητος από κομματικές εξαρτήσεις» . Ήδη, με δημοσιεύματα στον τύπο έχουν αρχίσει να εμφανίζονται πάμπολλες τέτοιες περιπτώσεις . Είναι συνήθως γνωστοί από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις είτε νεοεμφανιζόμενοι που διαφημίζονται ως «ανεξάρτητοι», «αντίθετοι στη λογική του κομματικού χρίσματος». Βέβαια, αν προσέξει κανείς καλύτερα τα ονόματα των υποψηφίων θα καταλάβει ότι μόνο ανεξάρτητοι δεν είναι από πολιτική σκοπιά, άσχετα εάν δεν έχουν ανακηρυχθεί επίσημα από κάποιο κόμμα.

Ο Mr 85% που δεν θέλει να... διαγραφεί!

Το αστείο που ακουγόταν στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ κατά την τελευταία συνεδρίασή του ήταν: επιτέλους, ένας ΠΑΣΟΚτζής θα γίνει γραμματέας του ΠΑΣΟΚ! Το ίδιο ανέκδοτο επίσης ακούστηκε κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό της κυβέρνησης: έγινε λίγο πιο πολύ ΠΑΣΟΚ! Η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τις τελευταίες αποφάσεις του έδειξε ότι, έστω και δειλά, διορθώνει λάθη που διαπίστωσε ότι ο ίδιος έκανε και που μόνον ο ίδιος μπορούσε να τα διορθώσει. 

Συμβαίνει τώρα!!!

Συνεχείς ρίψεις με πυροβόλο όπλο ακούγονται την τελευταία μισή ώρα στην περιοχή του Σταυρού (μετά τα φανάρια προς Κριτσά). Οι ρίψεις ξεκίνησαν γύρω στις 5.15 μ.μ.

Παγκόσμια ημέρα τουρισμού

Στις 27 Σεπτεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια ημέρα τουρισμού αλλά ο δήμος μας έχει οργανώσει 4ήμερο δίαφορων εκδηλόσεων ξεκινόντας απο τις 24 εως τις 27 του μηνός.

Ευτυχώς κάτι αντίστοιχο δεν έχει γίνει στο γήπεδο μας!

Πρώτο ταξίδι έτυχε ο νάυλος για το νότο...

Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την γέννηση του μεγάλου Έλληνα ποιητή και ναυτικού Νίκου Καββαδία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στο κινηματοθέατρο REX.

Θέματα που σας άρεσαν τον Αύγουστο

Τα δέκα καλύτερα θέματα που σας άρεσαν τον Αύγουστο...

Αν τα χάσατε καλό θα ήταν να τους ρίξετε μια ματιά


To trailer από το "ΝΗΣΙ" και με αγγλικούς υπότιτλους!

Επειδή γνωρίζουμε πως το "ΝΗΣΙ" (ή επισήμως "The Island") της Victoria Hislop είναι εδώ και αρκετά χρόνια (πριν το ανακαλύψουν εδώ στην Ελλάδα) παγκόσμιο best seller, και επειδή αρκετοί μη ελληνόφωνοι λάτρες του βιβλίου μας ρωτούν για την σειρά, απολαύστε εδώ την παρουσίαση της σειράς και με αγγλικούς υπότιτλους!

Το Expendables απο σημερα στο Χριστίνα

Με το "Οι αναλώσιμοι" συνεχίζει το Χριστίνα τις προβολές...με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι, Ντολφ Λούντγκρεν, Μίκι Ρουρκ, Έρικ Ρόμπερτς, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μπρους Γουίλις

...O Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει με ένα προσωπικό project, στο οποίο υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία, ενώ έχει αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τον πλαισιώνει ένα εντυπωσιακό cast, που περιλαμβάνει τους Μίκι Ρουρκ ("The Wrestler"), Τζετ Λι ("The Mummy 3"), Τζέισον Στέιθαμ ("Transporter"), Έρικ Ρόμπερτς ("The Dark Knight"), Ντολφ Λούντγκρεν ("Rocky IV"), αλλά και τους Μπρους Γουίλις και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Το σάββατο 25/09 η ποδηλατοδρομία

Θα πραγματοποιηθεί και φέτος, στον Άγιο Νικόλαο, ο ποδηλατικός γύρος για παιδιά... αλλά και ενήλικες!

Η εκδήλωση αυτή του Δήμου Αγίου Νικολάου προγραμματίζεται για το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010 (11 το πρωί) και εντάσσεται στα πλαίσια της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» και των τετραήμερων εκδηλώσεων για την «Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού».

Δεν είναι μόνο εύφλεκτη τελικά!!!

ΣΤΗΝ κορυφή του πίνακα, βρίσκεται και πάλι ο Ν. Λασιθίου, που ήταν και σήμερα (μετά την κατάργηση του πλαφόν) ο ακριβότερος νομός, με μέση τιμή πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης 1,591 ευρώ το λίτρο.

Συνέλαβαν έμπορο ναρκωτικών στο Λασίθι

Πρόκειται για έναν 27χρονο Αλβανό ενώ αναζητείται ένας συμπατριώτης - συνεργός του.

Τα νέα αστέρια του ΑΟΑΝ

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος και έτσι η ομαδάρα μας τελείωσε τις μεταγραφές της για φέτος...
Αποκτήθηκαν οι :

Μόνο για 2 μέρες διέρκεσε το πλαφόν στα καυσιμα!

Συγγνώμη, αλλά είναι σοβαρά πράγματα αυτά? Η κυβέρνηση εξαγγέλλει ένα μέτρο (προφανέστατα όπως αποδείχτηκε χωρίς τον ανάλογο σχεδιασμό και μελέτη) αντιδρά ο αντίστοιχος κλάδος και το μέτρο το παίρνουν πίσω μέσα σε 2 μέρες (ήταν να ισχύσει μέχρι την Κυριακή)???

ΙΧ παρέσυρε εργάτη στην Εθνική

Ένα σοβαρό ατύχημα είχαμε σήμερα το απόγευμα στην εθνική οδό, στο ύψος των Λιμνών. Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε ένα εργάτη που εκτελούσε εργασίες στην άκρη του δρόμου, σε τμήμα περιφραγμένο από τις ειδικές κορίνες σήμανσης.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ "ΤΟ ΝΗΣΙ"! Το trailer οπως το πρόβαλε το MEGA!

To  MEGA μετέδωσε σήμερα τις ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΚΗΝΕΣ απο το νησί! Δείτε το trailer οπως το έδειξε το mega στο δελτίο ειδήσεων!!

Πατήστε εδώ

Ο Γιάννης Χαρούλης στο ARK festival στο Τεχνόπολις στο Γκάζι: Αποκλειστικά βίντεο!


Στα πλαίσια του διήμερου ARK festival που διοργανώθηκε στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στο Τεχνόπολις στο Γκάζι, το Μεραμπέλο είχε την τιμητική του αφού ένας από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν ήταν ο δικός μας Γ. Χαρούλης.

H τουριστική προβολή της Κρήτης

To παρακάτω μήνυμα το λάβαμε από αναγνώστη που αναφέρεται στην αναγκαιότητα τουριστική προβολής του νησιού μας, και την κρισιμότητα της κατάστασης που έχουμε επέλθει.


Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι τη «βαριά μας βιομηχανία» όπως την αποκαλούμε με στόμφο , την διαχειριζόμαστε «με ελαφρότητα». Η πηχυαίοι τίτλοι της εφημερίδα σας που προαναγγέλλουν αλλαγές στις μεθόδους και στα μέσα για την Τουριστική Προβολή της Κρήτης καμία σχέση έχουν με τις προτάσεις των αρμοδίων κατά την χτεσινή σύσκεψη τους με τον Περιφερειάρχη...

Τι πληρώνει ο καταναλωτής στα καύσιμα;




Ένα ενδιαφέρον γράφημα για τα καύσιμα για να γνωρίζουν οι καταναλωτές γιατί σωστή ενημέρωση  δεν είναι μονό αυτή που προβάλουν τα κανάλια...

Καλημέρα με ανεκδοτάτσι

Ο Μανώλης βλέπει το Σήφη πάνω σε μια σκάλα και για να τον πειράξει του λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού:

_"Μωρέ Σήφη, πρόσεχε να μην πέσεις

Το Κριτσώτικο λάδι στην Αγγλία. Ποια είναι η αλήθεια!

Επειδή το Mαντράκι είναι παντού σας αποκαλύπτουμε που πραγματικά πωλείται το λάδι της Κριτσάς, γιατί όντως πωλείται στην Αγγλία με τον τίτλο «Kritsa  Greek Extra Virgin Olive Oil”!..

Δεν πρέπει να χαθεί !!!!

Όπως ενημερωθήκαμε , πιθάνοτατα κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων ή αμέσως μετά , θα μεταδοθεί από το MEGA  ...

Σχετικά με το χλοοτάπητα στο γήπεδο Λακωνίων

Επιστολή του Καρχιμάκη για το χλοοτάπητα Λακωνίων...τα αυτονόητα δηλαδή που πρέπει να γίνουν και η πολιτεία παραμελεί προσπαθούμε να τα παρουσιάσουμε σαν έργο....σας θυμίζουμε το ποστ που είχαμε βάλει για να δείτε την κατάσταση του γηπέδου : http://mantraki.blogspot.com/2010/08/blog-post_13.html .

Διαβάσαμε λοιπόν σήμερα οτι : Ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης απέστειλε στον υφυπουργό Πολιτισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη επιστολή σχετικά με την υλοποίηση του έργου «τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Λακωνίων. Αναφέρει:
abcs